A kezdő sípszó

Kedves szurkolótársunk!

Szeretettel köszöntünk kis weboldalunkon. Még nincs rajta sok olvasnivaló, de törekszünk arra, hogy rendszeresen minőségi és egyedi tartalommal jelentkezzünk. Adódik a kérdés, hogy szükség van-e egy ilyen weboldalra egyáltalán? Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján van rá igény, de azt az olvasóink fogják eldönteni, hogy erőfeszítéseinket siker koronázza-e majd.

Célunk, hogy saját írásainkkal magasabbra tegyük a mércét, ugyanakkor szeretnénk együttműködni és jó kapcsolatot kialakítani más DVTK-val foglalkozó oldalakkal, blogokkal. Mivel mi vagyunk az újak, ezért először nekünk kell bizonyítanunk, hogy helyünk van közöttük, kis csapatunk teljes erőbedobással azon lesz, hogy felnőjön a feladathoz.

Az 1910.hu egy független oldal, amit magánszemélyek üzemeltetnek saját költségen. Ez így lesz a jövőben is, természetesen minden nem anyagi jellegű támogatásnak örülünk, ami abban segít minket, hogy még színvonalasabb tartalmak kerülhessenek ki a weboldalra.

Bízunk benne, hogy sok DVTK szurkoló fog minket olvasni az elkövetkezendő években, és sok közös diósgyőri sikert fogunk együtt megélni. Hajrá Diósgyőr!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK