Itt vagy most

Ingyen sör, avagy a mai sajtótájékoztató rövid összefoglalója

Közös sajtótájékoztatót tartott a mai napon a DVTK család 3 csapata: a jégkorong, a női kosárlabda, és a férfi labdarúgás képviselői válaszoltak a szép számban megjelenő újságírók kérdéseire.

Kiemelt téma volt a Jegesmedvék tegnap megszerzett bajnoki címe, a jelenlevők mind elismerően gratuláltak, Maikel Lopez külön megjegyezte, hogy egy bajnoki címet elérni nagy tett, de megvédeni a címet még nagyobb. A hokicsapat a DVTK-Haladás meccs szünetében is körbejár majd a trófeával, majd a mérkőzés után (18:30-tól) a Miskolc Városi Szabadidőközpont előtti téren várják az ünnepelni vágyó szurkolókat. A csapat egyik szponzorának jóvoltából ingyen sörrel is kedveskednek majd az ünneplő tömegnek.

A Jegesmedvék élménybeszámolója és a gratulációk mellett a kosaras lányok zalaegerszegi mérkőzésével kapcsolatban is érkezett néhány kérdés, Szécsi Orsi elmondta, hogy fontos találkozók jönnek, hiszen 2 győzelem esetén a rájátszásban talán kicsit könnyebb dolguk lesz.

Természetesen Egervári mester és Tamás Márk is kapott bőven kérdést, ami érezhető volt, hogy vezetőedzőnk nem aggódik túlságosan 1-1 becsúszott hiba miatt, mint amilyen az újpesti gól előtt is volt, ez a futball része, és a csapat most épül, fejlődik. Az idei tavasz célja tényleg csak az lehet, hogy lehetőség szerint minél több pont begyűjtése mellett taktikailag és mentálisan is előrelépjen a DVTK, így a jövő szezonban komolyabb terveink is lehetnek. Tamás Márk ezúttal is összeszedett volt, elmondta, hogy nem igazán kell visszafelé tekintgetni, le kell zárni az előző mérkőzést, és a következőre kell koncentrálni. Egervári mester elmondta még, hogy nehéz sorozaton van túl a csapat, április lehet a mi hónapunk, ahol talán lesz esély arra, hogy a jégkorongosok söprését megismételve egy 4-es győzelmi sorozatot produkáljanak a fiúk. A játékunk lassan javuló minőségét és az ellenfeleket látva ez nem is tűnik lehetetlen küldetésnek, egy halvány szezon szép lezárása lehetne egy ilyen sorozat.

Bízom benne, hogy a Jegesmedvék sikere ösztönzőleg hat a labdarúgókra is, és a várhatóan zártan játszó Haladás védelmét sikerül majd feltörni. A taktikáról Egervári Sándor nem mondott semmit, a recept titkos, ha beválik, akkor 3 pontnak örülhetnek majd a DVTK szurkolói. Hajrá Diósgyőr!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK