Itt vagy most

Hideg fejjel, hatalmas szívvel

A Puskás Akadémia csapatát látja vendégül a DVTK szerdán, az NB1 hétközi fordulójában. A csapatot Egervári mester mellett ezúttal Koman Vladimir képviselte a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

A kérdések jelentős része Elek Ákosra vonatkozott, állapotáról annyit tudni, hogy az utolsó edzésen fog eldőlni, hogy szerepelhet-e majd a felcsútiak ellen. Elhangzott, hogy természetesen érződött a hiánya a Békéscsaba ellen, hiszen a csapatkapitányról, a válogatott egyik alapemberéről van szó. Ennek ellenére Egervári mester úgy értékelt, hogy a minimumot teljesítette a csapat, így nem elégedetlen az 1 ponttal, de van benne némi hiányérzet.

Komanon látszott, hogy jobban megy neki a játék mostanában, felszabadultan, magabiztosan nyilatkozott. A csapattársai is értékelik az igyekezetét, mert az előző mérkőzés után őt választották meg a szokásos titkos szavazáson a találkozó legjobbjának. A DVTK középpályása elmondta, hogy mindenki rendkívül motivált, szeretnének visszavágni a Puskásnak, de nem szabad, hogy kapkodjanak, türelmesebbnek kell lennie mindenkinek. Saját szereplésével kapcsolatban megemlítette, hogy a jelenleg mutatott játéka még mindig messze van attól, amit ő tud, ezért továbbra is keményen fog dolgozni, hogy eljusson arra a szintre, amivel ő is elégedett lesz.

Egervári mester ezúttal is higgadt, nyugodt válaszokat adott, a Puskás Akadémia elleni mérkőzésről elmondta, hogy természetesen győzni szeretne a csapat, amikor átvette a DVTK irányítását, akkor az volt az egyik célkitűzése, hogy egy igazi oroszlánbarlangot teremtsen hazai pályán, ahol a Diósgyőr bárkit le tud győzni. Eddig jó úton jár a csapat, hiszen az utóbbi 4 hazai találkozót sikerült megnyerni, ez lesz a következő lépcsőfok. Ő is kiemelte, hogy hideg fejjel és hatalmas szívvel kell játszani, és akkor itthon lehet tartani a 3 pontot.

A 3 pont megszerzése a tabellára nézve is rendkívül fontos, biztos vagyok benne, hogy a játékosok is átérzik ezt, és sikerül nyerni a 19 órakor kezdődő, villanyfényes találkozón. Hajrá Diósgyőr!

 

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK