Itt vagy most

Botrányos közvetítés

Botrányosra sikeredett az MTK – DVTK mérkőzés online közvetítése az m4sport.hu kommentátorának jóvoltából.

Valószínűleg nem vették észre, hogy a mikrofon nincs lenémítva, vagy egyszerűen csak egy technikai probléma okozta, de sajnos olyan párbeszédeknek voltunk fültanúi, amelyek kiverték a biztosítékot néhány szurkolónál, így nálunk is.

Ne értsétek félre, örülünk, hogy volt lehetőségünk élőben megtekinteni a mérkőzést, de legközelebb tegyen a kedves m4sport.hu olyan kommentátort a mikrofon mögé, aki nem technikai analfabéta, de legalább nem káromkodik a nézők előtt.

A mérkőzés még el sem kezdődött, a bekapcsolva hagyott mikrofon mögött a kommentátor már a nézőszámmal viccelődött valamelyik kollégájával: “Most bemondjam, hogy 10.000 néző előtt, teltház várja a csapatokat?

Amivel egyébként nincs is semmi probléma, a félidőben elhangzott “merre van a WC? mindjárt behugyozok” sokkal kínosabb volt.

Viszont sajnos elhangzott a következő mondat is a mérkőzés után:
Szóltam a kis köcsög 78-asnak, hogy szóljon Eleknek.

Ezek mellett pedig a két csapat indulójával is gúnyolódott a sportriporter, aki egyébként be sem mutatkozott, így sajnos nem tudjuk a nevén szólítani.

Felháborítónak gondoljuk azt, hogy a mi adónkból fizetett köztévé riportere ilyen hangnemet enged meg magának! Továbbá reméljük, hogy cikkünk eljut a megfelelő emberekhez, annak érdekében, hogy ennek következménye is legyen..

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK