Itt vagy most

Egy kis statisztika

Összegyűjtöttünk egy kis statisztikai adatot az elmúlt pár mérkőzésünkről Egervári Sándor irányítása alatt, mely alapján kimondható, régen látott kiváló tavaszt fut a DVTK.


Formatabella az elmúlt 10 mérkőzésünk alapján:

össz elmúlt 10

Nem panaszkodhatunk, hiszen az elmúlt 10 mérkőzés formatabellája alapján a dobogón csücsülhetünk. Ám ilyenkor jut eszünkbe, hogy mi lett volna ha.. Ha Bekő Balázs irányításával az ősz folyamán csak 5-6 ponttal többet szerzünk, akkor talán most a dobogóért harcolhatnánk. Ez a hajó sajnos elment, de minden rosszban van valami jó. A szezon hátralévő tét nélküli része tökéletes lehetőség Egervári Sándor számára, hogy összecsiszolja a csapatot a következő bajnokságra. Ahol akár nyíltan is kijelenthetjük majd, hogy a DVTK nem elégszik meg a 4-6. hellyel és végre ismét a dobogóért hajt!

Utolsó 5 hazai mérkőzés:

forma hazaii

Nincs hozzáfűzni valónk, a csapat ott tanyázik, ahol lennie kell. 5 mérkőzés, 5 győzelem, 11 rúgott, és csak 3 kapott gól. Más eredmény nem fogadható el az oroszlán barlangjában, csak a győzelem!

Utolsó 5 idegenbeli mérkőzés:

forma vendég

Idegenben soha sem egyszerű, ettől függetlenül nincs okunk szégyenkezni, hiszen játszottunk a bajnok Fradi ellen, a második MTK ellen, valamint az életéért küzdő Békéscsaba ellen, de egyik pályán sem találtunk legyőzőre. Az Újpest elleni hosszabbításban esett gól az, ami fájó pont, de úgy gondolom a csapat jóvátette ezt a Vasas elleni emberhátrányban szerzett győzelemmel.

Végre kimondhatjuk, hogy jó úton halad a szekér, így tehát mi csak annyit kérünk… folytassa Egervári mester!

/Az adatok az eredmények.com-ról származnak./

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK