Itt vagy most

Elek Ákos jövője Diósgyőrben

Elek Ákos nyilatkozott a tőle megszokott őszinteségével a jövőjét illetően a Paks mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

– “Úgy jöttem haza, hogy egy évig még élt a szerződésem kint Kínában, és talán hogy ha nem jutottunk volna ki az Európa Bajnokságra, akkor nem is biztos, hogy haza jövök. Azért jöttem haza, mert úgy éreztem, hogy ez az EB az utolsó lehetőség nekem arra, hogy egy komoly bajnokságba igazoljak. 28 éves leszek a nyáron, tehát még mondhatni jó korban vagyok és nem késtem el. Nyílván ez a célja a vezetőségnek és nekem is, ezt még tisztáztuk januárban.

– További cél , hogy jól menjen nekem is és a csapatnak is az EB-n. Amennyiben ez sikerül és jön egy olyan ajánlat, ami mindenkinek megfelel, akkor azt el fogjuk fogadni. Az már egy másik opció, hogy mi van akkor, ha nem lesz ilyen ajánlat. Abban az esetben sok függ attól, hogy hogyan erősítjük meg a csapatot, mert bár nagyon jól érzem magam és nagyon boldog vagyok itt Diósgyőrben, de azért nem szeretném lejátszani az életemet egy olyan klubnál, ahol a reális esélyeket nézve nincs esély a dobogóra.

– Ha nem úgy alakulnak a dolgok, és nem sikerül külföldre szerződnöm, akkor én nagyon bízom benne, hogy sikerül úgy megerősíteni a csapatot, hogy az reálisan nézve igenis újra Európa Ligáért játszhasson. Bevallom őszintén, hogy a langyos vizet nem szeretem. Játszottam olyan Videotonban, amelyik 2 évig oktatta a mezőnyt, nyílván az lenne a legjobb, ha játszhatnék egy ilyen Diósgyőrben is.”

/Kép forrása a dvtk.eu/

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK