Itt vagy most

Ne érje szó a ház elejét

Pár napja írtam egy elég kritikus hangvételű cikket a megújult dvtk.eu-ról. Úgy érzem helyesnek, ha arról is beszámolok, ami azóta történt, hiszen számomra is kellemes meglepetésként hatott, hogy pár nap alatt rendbe lett szedve szinte minden hiba.

Először is megemlíteném a régi cikkek áttöltését az új weboldalra, bár nem néztem át őket egyesével, de amiket megnéztem, azok többé-kevésbé rendben vannak, így az utókor számára is olvashatók lesznek az elmúlt 8 évben született tartalmak. A játékosok adatlapjai is szépen megteltek, lett jegyinfó, szóval a kezdeti hiányosságokat pótolták. A többi hiba (elírások, rossz dátumok) nagyobb része is javításra került, bár itt még van egy észrevételem, a “mérközhéshez” szóból “mérkőzhéshez” lett, ami még mindig nem helyes (segítek: mérkőzéshez lesz a jó alak). A mobilos nézettel továbbra sem vagyok kibékülve, de valószínűleg azon is dolgoznak, csak több időt vesz igénybe, mint egy elírás javítása.

A maradék inkább technikai jellegű, amiből itt 1-2 emberen kívül nem értene senki semmit, úgyhogy azokat majd email formájában juttatom el a klubhoz. Örülök neki, hogy ha az induláskor még nem is volt tökéletes az oldal, azért lassan alakulgat, és a helyére kerül minden. Minden bizonnyal sok szurkoló tett még észrevételeket, főleg azok, akiknek ez a szakmájába vág, és remélem, hogy a klubnál is látják, hogy ezek a kritikák jobbító szándékból születettek. Bízok benne, hogy folyamatosan szebb és jobb lesz a weboldal az elkövetkezendő hetekben, és lesz majd működő webshop is meg minden földi jó, amire a szurkolók vágyhatnak.

Ja, és még egy dolog: biztosan nem lehet több piros a főoldalon?

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK