Itt vagy most

Legyél te is az 1910.hu csapatának tagja!

Időről időre megvitatjuk, hogy milyen irányba haladjon tovább az 1910.hu, mire van igény a szurkolók részéről? Fontosnak tartjuk, hogy továbbra is megfelelő színvonalú, saját cikkekkel jelenjünk meg, szeretnénk bővebben foglalkozni a DVTK családba tartozó sportágakkal, de a továbblépéshez rád is szükségünk van!

Olyan szurkolótársat keresünk, aki szabadidejéből hajlandó rendszeresen feláldozni néhány órát minden héten, hogy segítse munkánkat. Elvárások igazából nincsenek, nem is nagyon lehetnek, hiszen ez nem egy munkahely, az oldalt mi tartjuk fenn a saját pénzünkből, a játékaink nyereményeit mi vásároljuk meg. Nekünk az a fizetség, ha egy cikkhez sok pozitív visszajelzés érkezik, ha érdekli a diósgyőri szurkolókat az, amiről írunk.

Ha úgy érzed, hogy érdekel az újságírás, kitartó vagy és szeretsz tisztában lenni azzal, ami Diósgyőrben történik, akkor jelentkezz bátran. Milyen feladatokra számíthatsz? Elsősorban a DVTK-val kapcsolatos cikkek írásában van szükségünk segítségre, később sajtótájékoztatókra is járhatsz, vagy segíthetsz interjúk készítésében.

Várjuk a jelentkezésedet az 1910.hu facebookon oldalán, vagy pedig emailben a kapcsolat @ 1910.hu címen.

 

 

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK