Itt vagy most

Tippjáték 2. forduló – érdekességek

Ismét sokan játszottak velünk, de szeretném felhívni a figyelmet, hogy senki ne felejtse el leadni a tippjeit, akár több fordulóra előre is, később úgyis lehet még módosítani.

Az NB1 2. fordulójában ismét volt néhány meglepetés, de kevesebb, mint 1 hete.

Haladás – Mezőkövesd 1-1

Szoros meccset lehetett várni, az is lett. 52-en is eltalálták a pontos végeredményt, a legnépszerűbb tipp a 2-1 volt (58).

DVTK – Újpest 2-1

Nem tudom, hogy a DVTK szurkolóinak a megérzése ennyire jó, vagy szakmailag van mindenki a csúcson, de ismét az lett a végeredmény, amire a legtöbben tippeltek: 75 játékos találta el, hogy 2-1-re nyerünk. A másik népszerű tipp a 2-0 volt (55). A mérkőzésre 218 szabályos tipp érkezett.

Honvéd – Ferencváros 0-1

A BL selejtezőből kizúgó Ferencváros a vártnál talán nehezebben nyert, csupán 10-en érezék meg, hogy mi lesz a pontos végeredmény. 1-2-re (58) és 1-1-re (36) tippeltek a legtöbben

Gyirmót – MTK 0-0

Döntetlenszagú mérkőzés volt, ezt a játékosok is így gondolták, viszont arra csak 13-an tippeltek, hogy nem születik gól. A legnépszerűbb tippek: 1-1 (77) és 0-1 (28).

Paks – Videoton 1-1

A Videoton úgy látszik nem elsősorban a bajnokságra koncentrál, kisebb meglepetés, hogy ezúttal sem tudtak nyerni. 48-an tippeltek helyesen, a legtöbben 1-2-re (68) tippeltek.

Vasas – Debrecen 3-1

Kondás Elemér állásába került a csúnya vereség, a Vasas viszont jól kezdett hozzánk hasonlóan. Mindössze egyetlen egy tippelő gondolta úgy, hogy ez a találkozó 3-1-gyel zárul, neki külön gratulálunk! A legtöbb tipp 1-1-re (59) és 1-2-re (42) érkezett.

Még most is rendkívül szoros az állás a tippjáték élmezőnyében, meccsről meccsre változik a helyzet, pár telitalálattal nagyot lehet előre ugrani, senkinek ne szegje kedvét egy esetleges gyengébb kezdés, a java még csak most jön. Az aktuális állást mindenki megtekintheti a http://tippjatek.1910.hu oldalon, csatlakozni még most sem késő, hiszen csak 2 forduló telt el, sok pontot lehet még gyűjteni. További jó játékot mindenkinek!

 

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK