Itt vagy most

ex-DVTK – Takács az 1., Gohér a 2. fordulóban talált be

Elindult az NB1, így újabb résszel jelentkezik ex-DVTK rovatunk. Több új játékos is szerepel a listában, hiszen néhányan eligazoltak Diósgyőrből a nyáron. Az NB1 első 2 fordulójának eredményeit gyűjtöttem most össze, később bővül majd a játékosok listája, ahogy kezdődnek a különböző bajnokságok.

Az NB1-ben szereplő játékosok:

Djordje Kamber (Honvéd – Ferencváros 0-1): Továbbra is alapembere a Honvédnak, az 1. fordulót végigjátszotta, a Ferencváros ellen 82 percet játszott.

Tisza Tibor (Vasas – DVSC 3-1): Ebben a szezonban is a debreceni csapatban láthatjuk, az EL selejtezőkben szerzett 4 gólt, a bajnokságban eddig csereként kapott lehetőséget, a Vasas ellen a 2. félidőre állt be, egy sárgát gyűjtött be.

Takács Tamás (Vasas – DVSC 3-1): Ő is maradt Debrecenben, az első fordulóban gólt lőtt, a 61. percben cserélték le, a másodikban a kispadon ült végig. Az Európa-ligában is volt 2 meccse csereként.

Verpecz István (Vasas – DVSC 3-1): Bár ő az NB1-ben nem kapott lehetőséget, amikor a DVTK játékosa volt, azért mégis megemlíteném. 2007-ben került tőlünk a debreceni csapathoz, azóta hol több, hol kevesebb lehetőséget kapott. Ebben a szezonban a két bajnoki mérkőzésen védett ő.

Vági András (Haladás – Mezőkövesd 1-1): Paksról Mezőkövesdre igazolt, az első két fordulót végigjátszotta.

Gohér Gergő (Haladás – Mezőkövesd 1-1): Ő Soroksárról került Mezőkövesdre, az első fordulóban a kispadon ült, a Haladás ellen azonban a kezdőben kapott szerepet, szerzett is egy szép gólt szabadrúgásból.

Egerszegi Tamás (Haladás – Mezőkövesd 1-1): Tőlünk igazolt pár hete Mezőkövesdre, mindkét fordulót végigjátszotta.

Debreceni András (Vasas – DVSC 3-1): Továbbra is az angyalföldi csapatnál szerepel, az első 2 fordulóban végig a pályán volt a remekül rajtoló Vasasban.

Simon Attila (Gyirmót – MTK 0-0): Ő feljutott a gyirmóti csapattal, az első fordulóban a 84. percben kapott lehetőséget, a másodikban pedig a kispadról nézte végig a találkozót.

Barczi Dávid (Paks – Videoton 1-1): Székesfehérvárra igazolt el Diósgyőrből a nyáron, az Európa-ligában is szerepet kapott, az első fordulóban ellenünk 52 perc jutott neki, a másodikban csereként állt be a 63. percben.

A kép forrása: dvtk.eu

 

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK