Az óvatos duhaj, avagy Ferencváros – DVTK előzetes

ftcdvtk

Álomrajtot vett a Diósgyőr, de 2 nehéz akadály után jön egy újabb, a Ferencvároshoz látogatunk szombaton. Ha eddig nem szereztünk volna pontot az előző két fordulóban, akkor most aggódnék egy kicsit, így viszont azt tudom mondani: teljesen felszabadultan játszhatunk ellenük egy jó mérkőzést, mert nem vagyunk ráutalva arra, hogy görcsösen próbáljunk elhozni 1 pontot tőlük.

Ennek ellenére nem szeretném, ha belefutnánk a késbe, mert a hazaiak éppen jó napot fognak ki, így értékelni fogom a fegyelmezett védekezést, és az ebből indított esetleges kontrákat. Tudom, hogy a csapat továbbra is épül, nincsenek, nem lehetnek olyan elvárásaim, hogy söpörjük le a Fradit a pályáról. Persze jó eljátszadozni a gondolattal, de nem ez a realitás.

Elhangzott a sajtótájékoztatón, hogy még most is külön foglalkozni kell a csapat erőnlétével, láthattuk, hogy még nem 90 perces ez a gárda, a meccsek viszont továbbra is legalább 90 percig tartanak. Ismét fontosak lesznek a megfelelő cserék, akik védekezésben frissességet tudnak adni a csapatnak, ezért remélem, hogy kényszerű cserék nem fognak ebbe belekavarni. A védelem eddig hozta, amit tud, bízom benne, hogy ezúttal is mindenki jó napot fog majd ki, és nem kell futnunk az eredmény után.

Nem is szaporítom tovább a szót, hiszen nem rajtam múlik majd a meccs eredménye, hanem azon a 11 (plusz néhány) diósgyőri játékoson, akik pályára léphetnek. Tudom, hogy most is mindent meg fognak tenni a sikerért, de ha ez elmarad, akkor sem fog senki egy rossz szót se szólni, mert a küzdést, az akaratot fogjuk látni, és ez a legfontosabb. Hajrá Diósgyőr!

A kép forrása: dvtk.eu

Ui: ne felejtsetek el tippelni a tippjátékban! -> http://tippjatek.1910.hu

Hozzászólások

Written írta: 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK