Itt vagy most

Fussatok a továbbjutásért! Eger – DVTK meccsváró

Elkeseredett DVTK szurkolók kritizálták teljes joggal a csapatot, a szakmai stábot, a klubvezetést az elmúlt napokban. Holnap azonban újra pályára kell lépni és teljesíteni kell, a Magyar Kupában az Eger csapata lesz az ellenfél. Mit várhatunk ettől a találkozótól?

Azt biztosan nem, hogy az elmúlt bajnoki mérkőzéseken mutatott csalódást keltő játékot elfeledtetik a játékosok, mert ahhoz egy győzelem nagyon nagyon kevés. A továbbjutás kötelező, más elvárásunk nem igazán lehet. Igazából nem is a mérkőzés a fontos, hanem az, hogy egyelőre látható következmények nélkül múlt el a gyirmóti vereség. Nem érkezett hír arról, hogy XY játékos az NB3-as kerettel készül a továbbiakban, nem kért bocsánatot senki a gyalázatos teljesítmény miatt, mert a szurkoló úgyis olyan, hogy pár napig mérgelődik, aztán jön a következő mérkőzés, és az feledteti a korábbi csalódást.

Azonban ismételten szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy itt változásokra van szükség. Függetlenül attól, hogy holnap megverjük 10 góllal az egri csapatot vagy éppen kiesünk. A folyamat a fontos, nem várt senki azonnal világraszóló sikereket, de a hetek, hónapok telnek, előrelépés pedig nincs. Nem hangzatos nyilatkozatokra, hanem tettekre van szükség, ígéretekből kaptunk már eleget az elmúlt 20 évben, ideje lenne cselekedni is.

Pár szót a holnapi meccsről: sok információt nem lehet tudni az egri csapatról, nem olyan régi hír, hogy Árki Gábor sportigazgató lett náluk. Jelenleg a megyei I. osztályban szerepelnek, 4 meccsből eddig 4-et nyertek, mindegyiket legalább 4 gólos különbséggel, valószínűleg simán fel fognak jutni, tehát az senkit ne tévesszen meg, hogy melyik osztályban szerepelnek. Náluk játszik a korábban nálunk is megfordult Montvai Tibor, rá biztosan jól emlékeznek a diósgyőri szurkolók, ő idén 4 meccsen 10 gólt termelt, tehát jó formában van, vigyázni kell vele. Nem szabad lebecsülni őket, teljes gőzzel nekik kell menni, aztán hadd szóljon. Fussatok a továbbjutásért! Hajrá Diósgyőr!

A kép forrása: dvtk.eu

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK