Itt vagy most

Horváth Ferenc: menjen vagy maradjon?

Tettük fel a kérdést a DVTK szurkolók csoportjában, melynek a végeredménye talán nem is olyan meglepő.


Úgy látszik, hogy rég volt már ekkora egyetértés edzőkérdésben a szurkolók között, ugyanis a szavazók több, mint 94%-a Horváth Ferenc vezetőedző maradása mellett tette le a voksát.

A szavazás eredménye egyértelműen megmutatja számunkra azt, hogy a szurkolók nem az edzőben, hanem a játékosokban látják a hibát. Ennek véleményem szerint két oka lehet. Egyrészt a lélektelen játék, másrészt pedig a drukkerek megunták az edzőkeringőt ami Diósgyőrben folyik, illetve Horváth Ferit alkalmasnak találják erre a posztra.

Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ugyanilyen eredménnyel zárulna egy olyan szavazás, ahol ugyanezt a kérdést tennénk fel az ügyvezetővel, Szabó Tamással kapcsolatban. A drukkerek ugyanis nem felejtették el az utolsó sikeres edzőnk, Szivics menesztésének körülményeit, illetve az utána következő orbitális hibákat, mint például Bekő Balázs kinevezése, vagy a kulcsjátékosok elengedése.

Végül azokhoz szeretnék szólni, akik felöltik magukra meccsnapokon a DVTK mezét. Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy ha mi nem lennénk, nektek nem lenne munkátok. Ha az embereket nem érdekelné a foci, nem lenne szponzorpénz, nem kapnának a klubok pénzt a tévés közvetítésekért, nem lenne jegybevétel. Tegyétek össze a két kezeteket, hogy ez nem így van. A fentiek miatt viszont elszámolással tartoztok a szurkolók felé is.

Mi nem Debrecen, vagy Fradi szurkolók vagyunk, mi nem szoktunk hozzá a bajnoki címekhez, mi nem hagyjuk ott a stadiont a hosszabbítás előtt ha vesztésre álltok. Mi állva szurkolunk az utolsó másodpercekig értetek! Elvárjuk hát, hogy ti is harcoljatok a címerért az utolsó pillanatokig.

Azonban a probléma nem kicsi, és a harc szó nagyon messze áll tőletek. A csalódottság pedig felemészti az embereket. Nem csoda hát, hogy 94%-ban nem az edzőben látjuk a hibát, hanem bennetek.

Végezetül egy videó, melynek a címe: Futball, több mint játék.
Megmutatja azokat a tulajdonságokat, amelyek hiányoznak belőletek: Tehetség, akarat, alázat és szenvedély.

Ne felejtsétek el leadni tippjeiteket!
http://tippjatek.1910.hu/

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK