Itt vagy most

Nagy DVTK felmérés – 2016

Biztosan sokan emlékeztek, hogy tavaly augusztus végén volt egy szurkolók által szervezett népszerűségi felmérés, amit csaknem 600 szurkoló töltött ki, ebben a DVTK-ban fontos szerepet betöltő személyek teljesítményét, népszerűségét lehetett értékelni. Mivel akkor sok pozitív visszajelzés érkezett, hogy legyen ilyen máskor is, így elkészült egy új kérdőív.

Bár idén sem muzsikálunk fényesen, szeretnénk kicsit pozitívabb, előremutató kérdőívet készíteni, amelynek eredményei segíthetnek abban, hogy a DVTK, mint klub előrelépjen.

A kérdőív kitöltése anonim módon zajlik, kérek mindenkit, hogy kellő komolysággal szánjon rá néhány percet. Lesz néhány általános kérdés, ami gyakran felmerül interjúkban, nyilatkozatokban, lesz néhány DVTK-val kapcsolatos kérdés, végül pedig az értékelések és ötletek. A DVTK férfi labdarúgócsapatáról lesz szó a kérdésekben, ahol ez nincs külön említve.

Ahol 1-5 között lehet értékelni számokkal, ott a 2-3-4 az átmeneteket jelenti, tehát ha az 5 a teljesen egyetértek, akkor a 4 a nagyjából egyetértek és így tovább.

A kérdőív itt található a szöveg alatt, aki esetleg nem látja, az kattintson erre a linkre!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

One Reply to “Nagy DVTK felmérés – 2016”

  1. […] Van egy kérdőívünk is a DVTK-val kapcsolatban, ha még nem töltötted ki, akkor kattints ide! […]

Comments are closed.