Itt vagy most

ex-DVTK: Futács játszik, Rudolf sérült?!

Kihasználva a válogatott szünetet, összeszedtük a volt játékosaink elmúlt 4-5 meccsén történteket.

Nézzük elsőként a továbbra is NB1-ben játszó játékosokat.

 • Vági András, (Mezőkövesd): Az elmúlt 4 fordulóban végig játszotta a 90 percet, stabil pontja a csapatnak. A Mezőkövesd 4 mérkőzéséből 3-at megnyert (Gyirmót – Haladás – MTK), egy meccsen pedig X-et játszott a Debrecennel. Elmondhatjuk, hogy kiváló formában várhatják a a folytatást, a tabella 6. helyéről.
 • Egerszegi Tamás, (Mezőkövesd): Vágihoz hasonlóan ő is élvezi a vezetőedző bizalmát, bár a Gyirmót és a Debrecen ellen csak a horvát nemzetiségű csapattársa cseréjeként lépett a pályára, a Haladás és az MTK ellen kezdőjátékos volt.
 • Gohér Gergő, (Mezőkövesd): Előző cikkünkben arról írtunk, hogy nem kapott játék lehetőséget, azonban nagyot fordult a helyzet. Ugyanis az elmúlt 4 bajnokit végig játszhatta, ráadásul az MTK ellen nagyon fontos győztes gólt szerzett.
 • Djordje Kamber, (Honvéd FC): Legutóbbi cikkünk óta 5 mérkőzést játszott a Honvéd, melyből 4 bajnoki 1 pedig kupameccs volt. Úgy látszik Kamber kirobbanthatatlan a kezdőből, egyedül a Magyar kupa meccsen pihentették. A Ferencváros elleni bajnokin gólt is szerzett. A Honvéd jelen pillanatban az előkelő 4. pozícióból várja a folytatást.
 • Debreceni András, (Vasas): A listavezető középhátvédje 4 bajnokin kétszer szerepelt a kezdőben, egyszer csereként lépett pályára, egyszer pedig padozott. A Vasas bár az utóbbi két bajnokin döntetlent játszott továbbra is három ponttal vezeti a tabellát a 2. helyezett Videoton előtt.
 • Takács Tamás, (DVSC): Az elmúlt 4 bajnoki mérkőzésen nem kapott lehetőséget, nem játszik. Horváth Zsolt élvezi jelenleg a vezetőedző bizalmát csatár poszton. A DVSC 15 mérkőzés után a 7. helyen áll a tabellán.
 • Verpecz István, (DVSC): Továbbra sem kap lehetőséget, egy percet sem játszott előző cikkünk óta. Danilovic az első számú kapus Debrecenben, ezen valószínűleg csak egy sérülés vagy egy hatalmas potyagól változtatna.
 • Simon Attila, (Gyirmót): Továbbra is szenved, nagyon kevés játéklehetőséget kap. A Gyirmót 4 bajnokiból 4-et elveszített. Azon csapatok közé tartozik, akiket kötelezően meg kell előznünk, ha bent szeretnénk maradni az NB1-ben. A Gyirmót közvetlenül előttünk helyezkedik el a tabella a 11. helyén.
 • Barczi Dávid, (Videoton): Bár a szezon elején rendszeresen a kezdőcsapatban szerepelhetett Székesfehérváron, a későbbiekben kiszorult a keretből és még a padra sem fért oda. Bíztató jel lehet talán, hogy az utolsó bajnokin legalább a kispadra felfért, ám lehetőséget itt sem kapott.

Az NB2-ben szereplő korábbi diósgyőri játékosok:

 • Tisza Tibor, (Nyíregyháza): Tisza rendszeresen játszik Nyíregyházán, az eredmények azonban elmaradnak. A csapat az elmúlt 7 meccsen képtelen volt nyerni, 2 döntetlen és 5 vesztes meccs szerepel a nevük mellett. A rossz szereplésnek meg is lett az következménye, közös megállapodással szerződést bontottak Mátyus János vezetőedzővel és Véber György vette át az irányítást.
 • Rudolf Gergely, (Nyíregyháza): Meg fogtok lepődni, de Rudolf megsérült, térdszalag szakadást szenvedett.
 • Ribánszki László, (Békéscsaba): Korábbi kapusunk az idei szezonban Békéscsabán véd, rendszeresen a kezdőcsapatban. Az előző 7 mérkőzésen 9 gólt kapott, és mindössze 3 alkalommal tudtak nyerni. Az NB2-ben jelenleg az 5. helyen tanyáznak, 3 pontra a feljutást jelentő 2. helytől!
 • Takács Péter, (Békéscsaba): Takácsról a kulcsember szerep továbbra sem mondható el, ő is a viharsarkiaknál szerepel, rendszeresen a kispadon foglal helyet, nagyon kevés játéklehetőséget kapva.
 • Balajti Ádám, (Vác): Jelenleg Vácon szerepel. Eddig nem sikerült gólt szereznie, pedig a csapatnak nagy szüksége lenne rá. A 10. helyen állnak a tabellán.
 • Bajzát Péter(Soroksár): A plázák királya hatalmas karriert befutva idén Soroksáron játszik, 16 forduló után 3 gólt jegyez, a Szeged, Cegléd és Dorog ellen szerezte őket. A Soroksár jelenleg a 7. az NB2-ben.
 • Gosztonyi András, (Kisvárda):  Stabil kezdőként játszik a feljutásra jó eséllyel pályázó Kisvárdán. Az utóbbi 5 mérkőzésen 2 gólt szerzett. Második helyen állnak a tabellán 3 pontra az első helyezett Balmazújvárostól.
 • Miroslav Grumic, (Kisvárda): Gosztonyihoz hasonlóan ő is Kisvárdán játszik, többnyire Rajczi Péterrel rotálva. A Zalaegerszeg elleni 3. góljukat Grumic szerezte.

A külföldön szereplő, korábbi miskolci játékosok:

 • Kádár Tamás, (Lech Ponznan): Továbbra is az elsőszámú balhátvéd, kirobbanthatatlan a kezdőből, akárcsak Bernd Storck válogatottjában. A Poznan 15 forduló után jelenleg a 6. helyen tanyázik. Tamást az előző hétvégén a forduló válogatottjába választották az Ekstraklasában.
 • Futács Márkó, (Hajduk Split): Futács végre játszik! Sérülése után nagy formában van az utóbbi időben, a horvát csapatban az elmúlt 7 mérkőzésen 5 gólt szerzett. Nagyon érik neki a válogatott meghívó, amennyiben tudja tartani jelenlegi formáját. A Hajduk Split a horvát liga 4. helyezettje, 2 pontra a dobogótól.
 • Köteles László, (Waasland-Beveren): A holland élvonalban játszik továbbra is. Előző cikkünk óta 6 meccset játszottak, ahol végig kezdő volt és 11 gólt  kapott. Jelenleg a 16 csapatos holland liga 12. helyén állnak.(Kép forrása: hajduk.hr)
Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK