Egyenlő elbírálást akarunk!

elek

Történetünk 2015-ben kezdődik, egy októberi napon, amikor a DVTK – Ferencváros összecsapáson a vendégektől Ramírez sárga lapos figyelmeztetést kapott egy Bacsa Patrik ellen elkövetett szabálytalanság után, íme a videó az esetről:

A videóból kiderül, hogy szándékos ütés történt, a DVTK fegyelmi eljárás lefolytatását kezdeményezte a szabálytalankodó labdarúgó ellen, csatolva az esetről készült videofelvételt is. Ennek ellenére Ramírez semmilyen eltiltást nem kapott, pedig azóta kiderült, hogy a sportszerűséget hírből sem ismeri, emlékezhetünk Horváth Ferenccel történt afférjára, vagy arra, hogy a Vasas elleni rangadón szándékosan megtaposta a földön fekvő ellenfelét, utóbbi tettéért kapott is 3 mérkőzésre szóló eltiltást.

A történet második fele pár hete kezdődött, tavasszal Szakály Dénes sérülést okozott az EB-re készülő Elek Ákosnak, aki emiatt majdnem lemaradt a tornáról, majd a Paks elleni mérkőzésen nem nyújtott kezet a csapatkapitányunknak. Az ezen a mérkőzésen történtekről is van felvétel:

A sértett fél annyira zokon vette ezt, hogy az MLSZ-hez fordult, és a sportsajtón keresztül vádaskodva üzent Elek Ákosnak. Az eredmény pedig: a videofelvételek alapján utólagos 1 mérkőzésre szóló eltiltás. Pontosan akkor, amikor a kiesés elleni harcban fontos Gyirmót elleni csatára készülünk, miközben a Paks is a bentmaradásért küzd.

Hol van itt az egyenlő elbírálás elve? Miért ér az egyik eltiltást, ha a másik nem? A DVTK szurkolók nevében mondom, hogy mélységesen felháborító ez a döntés, nem a zöld asztalnál kell egyik vagy másik csapatot előnyben részesíteni! Szakály Dénes pedig jobban teszi, ha Borsod megyét a jövőben messze elkerüli, mert szíves fogadtatásban itt többé nem lesz része.

Hozzászólások

Written írta: 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK