Itt vagy most

Új év, új esélyek: tavaszi játék a tippjátékban

Örömmel jelenthetjük be, hogy a nagy népszerűségnek örvendő tippjátékunk bővül, tavasszal kicsit módosított szabályokkal új játékot indítunk a régi mellett, azonban tippelni továbbra is csak egyszer kell, a két játék párhuzamosan zajlik tovább, a rendszer automatikusan számolja a pontokat mindkét játékhoz. Aki az eredeti játékba regisztrált, az automatikusan bekerül az új játékba is, ha mégis úgy döntesz, hogy nem szeretnél játszani, akkor írj facebookon az 1910.hu facebook oldalának, és töröljük a nevedet a játékosok közül.

Mi volt a döntés oka? Sok játékos hamar feladta a küzdelmet, amikor látta, hogy a nyereményekre már nincs reális esélye, csak a játék kedvéért pedig viszonylag kevesen játszottak tovább. Ezzel a tavaszi játékkal szeretnénk új esélyt adni a rendszeresen tippelő játékosainknak, illetve azoknak, akik később csatlakoztak a tippjátékhoz.

Mi változott? A tavaszi játékban pontot ér minden leadott tipp, függetlenül attól, hogy végül helyes lesz-e vagy sem. Így próbáljuk vonzóbbá tenni a tippelést mindenki számára, hiszen ezzel azok kerülnek előnybe, akik rendszeresen játszanak.

Hol tudjátok megtekinteni a tavaszi játék állását? A tippjáték oldalán az állás menüpont alatt egy új gomb jelent meg, amelyre kattintva megnézhetitek, hogy hol álltok a tavaszi tippjátékban. Figyeljetek arra, hogy az eredmények menüpontban az eredeti játékban kapott pontokat fogjátok látni, ehhez még hozzá kell adni a leadott tippekért járó pontokat, ha szeretnétek ellenőrizni, hogy valóban jól működik-e a pontszámítás.

Van-e külön nyeremény a tavaszi játékhoz? Igen, bár csak a legjobb játékost díjazzuk, amennyiben az eredeti, egész éves tippjátékban nem kap nyereményt, a részletes szabályokat elolvashatja mindenki ezen a linken a szabályok menüpont alatt.

Amennyiben van ötletetek a pontozással, a tippjátékkal kapcsolatban, akkor írjátok meg nekünk itt a cikk alatt hozzászólásban vagy a facebookon.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK