Itt vagy most

Közülük kerülhet ki az utolsó DVTK igazolás

Benczés Miklós szerint 4 érkező lesz most télen, közülük Busai Attila már hivatalosan is a miénk, Fülöp István nálunk edz, illetve Szarka Ákos neve is sok helyen megjelent már. A negyedik játékosról eddig semmit nem tudunk, ami az első edzés előtti sajtótájékoztatón kiderült, hogy egy szélső védőt keres a klub, most megnézzük, hogy kik lehetnek a jelöltek!

Értelemszerűen olyan játékosok jöhetnek szóba, akik magyar állampolgárok, mivel légiósból már így is elég sok van a csapatban, a légiós ajánlás betartását pedig eddig is szorgalmazta a DVTK klubvezetése. Mivel nem kispadra szeretnénk igazolni, így próbáltam olyan játékosokat felsorolni, akik legalább olyan szintet képviselnek, mint a jelenlegi játékosaink. Íme a lista:

  1. Fejes András (Videoton, 28 éves): Peremember a székesfehérvári csapatnál, ugyanakkor tavaly Horváth Ferenc keze alatt több alkalommal is lehetőséget kapott, így biztosan jól ismeri őt. Rutinos, magas játékos, korábban szerepelt az MTK-ban is, a védelem bal oldalán bevethető elsősorban, bővülnének vele a taktikai lehetőségeink.
  2. Tamás Krisztián (Spezia, 21 éves): Nagyon fiatalon került az AC Milan Primavera csapatához a balhátvéd, az utánpótlás válogatottakban is rendszeresen szerepelt, Dárdai idején a felnőtt válogatott keretének is tagja volt. Jelenleg az olasz másodosztályú Spezia csapatát erősíti, de alig kapott lehetőséget, számára megfelelő lehetne egy olyan klub, ahol rendszeresen játszik, képességeit tekintve valószínűleg nem járnánk rosszul vele, a nagy kérdés az, hogy milyen állapotban lehet?
  3. Vadnai Dániel (MTK, 28 éves): MTK, Debrecen és megint MTK, így lehet gyorsan elsorolni a pályafutása eddigi klubjait, neki a transfermarkt.de szerint nyáron lejár a szerződése, így hiába játszott egész ősszel, lehet esély a megszerzésére, főleg, hogy mostanában elég nagy a játékosmozgás a DVTK és az MTK között. Szintén egy rutinos balhátvédről van szó.
  4. Polgár Kristóf (Haladás, 20 éves): Elsősorban jobbhátvéd a posztja, belefér a fiatal ajánlásba is még a tavasszal. Egervári idején már felmerült a neve nálunk is, végül Szombathelyre került. Minden bizonnyal mélyen zsebbe kellene nyúlni, ha el akarjuk hozni, ráadásul a Haladásnál rendszeresen lehetőséghez is jut, így az ő érkezésére van talán a legkisebb esély.
  5. Osváth Attila (Vasas, 21 éves): Korosztályos válogatott jobb oldali védő, a felnőtt válogatott keretébe is behívták már, azonban egy komoly sérülés (térdkeresztszalag) miatt sokat kellett kihagynia, idén ősszel pedig csupán 3 alkalommal szerepelt az NB1-ben. A Debrecent is hírbe hozták már vele, ha egészséges, akkor erősítést jelenthet számunkra.
  6. Szolnoki Roland (Videoton, 24 éves): Szintén játszott Horváth Ferenc kezei alatt, a védelem mindkét oldalán bevethető, a magyar válogatottban is bemutatkozhatott, fiatal kora ellenére rutinos játékos. Nem lenne olcsó megszerezni, a transfermarkt.de szerint a szerződése 2019-ig szól, ezért az ő érkezésére is kevés az esély.

Ha valakinek van még ötlete, hogy ki lehet olyan játékos, aki ezeken a posztokon bevethető, megszerezhető, nem túl idős és erősítést is jelent, akkor írja meg hozzászólásban, és belevesszük a listába.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK