Itt vagy most

Hóemberes szavazás szabályzat

A facebookos DVTK szurkolók csoportjában meghirdetett hóember építő játék elérkezett a második részéhez, amikor a beérkezett képeket megszavaztatjuk, hogy kiderüljön melyik lett a legnépszerűbb, legötletesebb hóember. Sok DVTK hóembert küldtetek be, aminek nagyon örülünk, köszönjük, hogy részt vettetek a játékban!

A szabályok:

 1. A szavazás az 1910.hu facebook oldalán zajlik majd, egy albumban lesz az összes hóemberről 1-1 kép, amire bárki szavazhat megkötés nélkül. 1 like (a többi reakció is elfogadottnak számít) 1 szavazatot jelent, egy képre így értelemszerűen mindenki egyszer szavazhat, de egy ember szavazhat több neki tetsző hóemberre is.
 2. A szavazás időtartama: 2017.01.15. 20:00 – 2017.01.18. 20:00, azaz szerda este 8 óráig várjuk a szavazatokat.
 3. Ha vége a szavazásnak, akkor gyorsan összesítjük az eredményt, a 3 legtöbb szavazatot kapó DVTK hóember kap apró nyereményt, illetve lesz egy szerkesztőségi különdíj is. A nyeremények tehát a következőképpen alakulnak:

  1. helyezett:
  2 főre szóló buszos utazás a DVTK egyik mérkőzésére (Egy DVTK szurkoló felajánlása által, ez ugyanaz a túra, mint amivel a facebook csoportban találkozhattok), a részletekről majd egyeztetünk a nyertessel. A nyeremény a belépőjegyeket nem tartalmazza, csak az utazást miskolci indulással és érkezéssel.

  2. és 3. helyezett:
  egy-egy DVTK kulcstartó, amit a Szinvaparkban található DVTK shopban lehet személyesen átvenni.

  Szerkesztőségi különdíj:
  egy darab egyedi, személyre szóló DVTK háttérkép mobiltelefonra vagy asztali gépre, erről majd a nyertessel egyeztetünk.
 4.  A játék szervezői az 1910.hu szerkesztői, bármilyen kérdés esetén a kapcsolat@1910.hu címen lehet érdeklődni, vagy facebookon üzenet formájában. A szervezők fenntartják maguknak a jogot a játék szabályainak megváltoztatására.
Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK