Itt vagy most

Mit vártok a tavasztól?

Két hét múlva rajtol a tavaszi szezon, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolók hanyadik helyre várják a csapatot szezon végén. Szavazásra bocsátottuk tehát a következő kérdést:

Szerinted hol végez a csapat szezon végén?

Nagyon sokan szavaztatok, összesen 713 ember válaszolt a kérdésre! Ezt itt és most meg is szeretnénk köszönni nektek, ugyanis sokkal egyszerűbb levonni a következtetéseket, ha magas a részvételi arány!

A végeredmény a következő:

1-6. hely: 190 szavazat – 27%
7-8. hely: 454 szavazat – 64%
9-10. hely:  53 szavazat –  7%
11-12. hely: 16 szavazat –  2%

Capture

Elmondható tehát, hogy a szurkolók többsége nem vár csodát tavasszal a csapattól, 64%-a ugyanis arra adta le voksát, hogy 1 vagy maximum 2 helyet javítunk. A 7. hely egyébként 5 pontra van tőlünk jelenleg. Úgy gondolom sokan aláírnánk már most ezt az eredményt, tekintve hogy nagyon közel van az a bizonyos vonal..

27%-a drukkereknek már sokkal optimistább, szerintük akár a felsőház is elérhető. Matematikailag még minden lehetséges, az 5. helytől pedig csak 6 pontra vagyunk, ami szintén nem lehetetlen. Dolgoztunk már le 7 pont különbséget is! Nem kell hozzá más, csak egy tüzes csapat és egy sikeres tavasz.

7% szerint maradunk a jelenlegi helyünkön, ami az őszi produkció alapján nem is lenne olyan meglepő. Viszont figyelembe véve az új igazolásokat, a sikeresnek mondható edzőtábort és a téli felkészülést, én inkább csalódásként élném meg.

16 szurkoló a kiesésre kattintott. Minden fanatikus rémálma, ezért nem is szeretnék sokat beszélni róla. Benne van a pakliban, reméljünk nem lesz igazuk!

Egy biztos, ezúttal sem a szurkolótáboron fog múlni!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK