Itt vagy most

Antal vs. Rados

Szombaton mindenki egy kicsit értetlenkedve olvasta a kezdő 11-et, ugyanis az nem Radossal, hanem Antal nevével kezdődött. A meccs eredményét pedig már mindenki ismeri ugye. Persze nem lehet mindent egy ember nyakába varrni, egy kapus is sok helyzetben tehetetlen tud lenni, főleg ha olyan szerencsétlen védői vannak, mint nekünk.

Viszont itt vannak ezek a csúnya számok, amik szerencsére beszélnek is. Nem túl sokat, nem is keveset, pont fájóan annyit amennyiből kiderül számunkra, hogy kit nem szeretnénk meglátni többet a DVTK kapujában, legalábbis tétmeccsen.

Történt ugyanis, hogy 20 mérkőzést játszottunk le a szezonban, melyből 7 alkalommal Antal Botond, 13 alkalommal pedig Ivan Rados volt a hálóőr. Én tényleg megtettem mindent, kerestem, póbáltam a pozitív oldalát nézni a dolognak, ne mindig csak negatív hangulatú cikkeket olvassatok, de pont annyit találtam benne, mint védőinkben/kapusainkban a helyezkedési képesség. Egy nagy nullát.

Összesen: 20 meccs = 39 kapott gól | Rados: 13 meccs = 20 kapott gól | Antal: 7 meccs = 19 kapott gól

Hálóőreink meccsenkénti átlaga is megér egy misét: Rados: 1,5 | Antal: 2,7

Mérkőzések, ahol játszottak.

Sajnálom őket valamilyen szinten, mert sokszor csak a körülmények áldozatai. Gondolj bele, hogy keményen eddzel, bizonyítani akarsz, majd megkapod a várva várt lehetőséget, de Te többszöri alkalommal sem tudsz vele élni. Nem lehet kellemes, a játékos karrierje a tét. Ám, hogy őszinte legyek, nekem a DVTK élvonalbeli tagsága sokkal fontosabb, mint bármelyik játékosunk pályafutása. Nem biztos, hogy ugyanezt mondanám akkor is, ha látnám bennük a klubunkért való alázatot, akaratot. Tényleg sajnálom őket, de valamit, valamiért! Elvártam volna Botondtól, hogy elvetődjön, de ő csak nézett, mint hal a szatyorban. Félek, mi is így fogunk majd kinézni a fejünkből szezon végén.. Kíváncsian, rettegve várjuk a folytatást..

Hozzátartozik még a történethez, hogy a legjobb tudomásunk szerint Ivan makk egészséges, semmi nem akadályozta volna a játékban. Tehát valószínűleg edzői döntés született, és múlt szombaton az egyértelmű számok ellenére is Botond kezdett.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK