Itt vagy most

Pótvizsgára küldték a szurkolók a Diósgyőrt

A kiábrándító vereség után kicsit lehiggadva, vasárnap tettük fel a fenti kérdést a facebookos DVTK szurkolók csoportjában. Összesen 316-an szavaztak a hangulatjelekkel (a szív volt az ötös osztályzat, a mérges fej pedig az egyes), néhány tucat szurkoló pedig hozzászólásban fejtette ki a nem éppen pozitív véleményét a csapat Mezőkövesd ellen nyújtott teljesítményéről.

A végeredmény egyáltalán nem meglepő, a szavazók 70%-a a lehető legalacsonyabb értékelést adta, bár többen hozzászólásban megpróbálkoztak ennél is rosszabb, nullás értékelést adni. 23% adott egy képzeletbeli kettes osztályzatot a csapatnak, a többi gyakorlatilag elhanyagolható. 5 szurkoló adott jeles értékelést, ők valószínűleg ironikus hangulatban voltak, amikor leadták a szavazatot. A cikkhez csatolt képről leolvasható, hogy milyen értékelést hány szurkoló adott le.

Összességében 1,4 lett az átlag, ami a matematika jelen állása szerint bukást jelent. Szerencsére a való életben is van lehetőség pótvizsgára, bár a DVTK játékosai nem a nyári szünidőt töltik majd felkészüléssel, hanem csak egy hetük van arra, hogy kijavítsák a hibákat, és mentálisan megfelelő állapotba kerüljenek a következő mérkőzésig. Bízom benne, hogy komolyan fogják venni a találkozót, nem egy gyenge kettessel akarnak átcsúszni, hanem meggyőző játékkal fogják feledtetni a szombaton történteket.

A jövőben minden mérkőzés után fel fogjuk tenni nektek ezt a kérdést, szavazzatok sokan, fejtsétek ki a véleményeteket, keressétek a mérkőzések másnapján a szavazást a facebookos csoportban. Hajrá Diósgyőr!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK