Itt vagy most

Instat- A számok bűvöletében

Vége a második tavaszi fordulónak, a szerzett pontok száma továbbra is egyenlő a felmutatott játékkal. Kereken nulla. Lássuk tehát, hogy hogyan látták a mérkőzés statisztikáját a hozzáértő emberek:

17035789_1862499533775750_1153561168_o
Kattints a nagyobb felbontásért!

Az előző fordulóhoz képest előrelépés, hogy nálunk volt többet a labda, ha nem is sokkal, de mi lőttünk többet, bár csak ugyanannyiszor találtunk kaput, mint az ellenfél. Szokás szerint a szabálytalanságok tekintetében ismét győztünk, kivételes eset, hogy kevesebb lappal zártuk a mérkőzést, mint az MTK. A pontos passzok mennyisége és százalékos aránya hiába jobb, a párharcokban ismét elég gyatrán szerepeltünk, talán köszönhető ez annak is, hogy a meccs végén eszetlenül ívelgettük fel a labdát.

Ha a játékosokról egyenként alkotunk véleményt, akkor az látható, hogy Jagodinskis volt a mieinknél a meccs embere, hozzá hasonló teljesítményt csak Elek, Vela, Daushvili és Fülöp tudott felmutatni.
Ha a gyenge teljesítményeket vesszük, akkor Tamás és Antal maradt el a csapat átlagától, ami pont elég volt ahhoz, hogy az MTK megfordíthassa a mérkőzést, és a kieső zóna felé taszítson minket. Amennyiben Horváth nem mondana le, őszintén bízom benne, hogy Antal kikerül a kapuból, Tamás Márk pedig nem a szélen, de leginkább nem is a pályán fog szerepelni.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK