Itt vagy most

Nincs más hátra, csak előre

Vitelki Zoltán fogadta a sajtó képviselőit ma reggel 9 órától a DVTK edzőközpontjában a Debrecen elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Természetesen a legtöbb kérdés nem magával a mérkőzéssel kapcsolatos volt, hanem Vitya beugrásával kérdeztek leginkább. Jó volt látni, hogy az ideiglenes vezetőedzőnk céltudatosan és higgadtan várja a holnapi találkozót, kitért arra, hogy el kell hitetni a játékosokkal, hogy ők igenis megfelelő képességekkel rendelkeznek, és nem szabad őket letolni, ha hibáznak, amennyiben a játékos megpróbálja javítani a hibáját utána. Elmondta azt is, hogy a nyáron induló pro lincences képzésre már jelentkezett, ez 1 évig fog tartani, április 2. felében lesz a felvételi.

Nem is gondol arra, hogy holnap kikaphatunk, bár vannak sérültek, akikről a ma délutáni edzésen fog kiderülni, hogy pályára léphetnek-e. Nagy taktikai változásokra nem lehet számítani, de tervben van, hogy fiatal játékosok is szerepet kapnak holnap. Nem nyusziként fogunk játszani holnap, megvan az elképzelés támadásban és védekezésben is, hogy milyen módon fogunk labdát szerezni és helyzeteket kialakítani.

Benczés Miklóst egyéni interjú keretében lehetett kérdezni, az ott elhangzottak alapján az edzőváltás oka az volt, hogy nemcsak az eredmények maradtak el, hanem a mutatott játék sem volt túl jó. Az edzésmunka jó volt, de ezt nem sikerült a mérkőzésekre átvinni, pedig ez a keret ennél többre hivatott. Az edzőváltás a klubvezetés közös döntése volt Benczés Miklós elmondása szerint. Az új edzővel a szóbeli megegyezés megtörtént, hivatalos bejelentés akkor lesz, ha aláírás kerül a szerződésre. Természetesen rákérdeztek az új edző személyére is, de egyelőre semmi konkrétum nem hangzott el.

Összességében egy pozitív hangulatú sajtótájékoztatón vagyunk túl, holnap megnézzük, hogy Vitya képes lesz-e 1 nap alatt csodát tenni. Hajrá Diósgyőr!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK