Itt vagy most

A legjobb hagyott itt minket – Instat

3 meccs, 3 vereség, 9 kapott gól. Nem indult jól a tavasz Diósgyőrben, és akkor még enyhén fogalmaztunk. Aktuális elemzésünk háttérképe sem véletlen, nagyon jól szimbolizálja a DVTK fanatikusok érzéseit napjainkban. Egy viharvert hajón utazunk, amiből kimászni nem tudunk, a partot pedig a távolból sem látjuk, de még az időjárás sem kegyes hozzánk..

Nézzük inkább, hogy mit mutatnak a Debrecen elleni mérkőzés statisztikái!

Kattints a képre a nagyobb felbontásért!

A számok alapján első ránézésre érthetetlen, hogy hogyan lett ebből 3-0. A labdabirtoklást és a pontos passzokat kiegyenlítettnek mondhatjuk, nyert párharcokban pedig jobbak voltunk, ami sok esetben meccseket dönthet el, de.. és itt van az a de ami bárcsak ne lenne! Ugyanis kétszer többet lőtt kapura az ellenfél, aminek a fele el is találta a kaput. Ezekből pedig 3 gól született, ráadásul mind a három lövés a 16-oson kívülről érkezett, a kép jobb oldalán jól látható. Ami minket illet: feleannyit lőttünk kapura, és a lövéseknek is csak a 25%-a találta el a célt. KÉT, azaz KETTŐ darab kaput eltaláló lövéssel nem lehet meccset nyerni, főleg ha minden meccsen hármat rúg az ellenfél.

A játékosaink egyéni teljesítménye:

Cikkünk nem véletlenül kapta ezt a címet, hiszen a Diósgyőrből távozó Elek Ákos volt csapatunk legjobbja, reméljük nem utoljára, de hosszúidőre biztosan. Őt követik: Daushvili, Jagodinskis, Eperjesi és Vela.

A leggyengébb teljesítményt nem meglepően Ivan Rados nyújtotta.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK