Itt vagy most

Mit gondolnak a DVTK szurkolók: kiesünk?

Sokakban felmerült, hogy egy edzőváltás, 3 vereség és Elek Ákos eligazolása után vajon a szezon végén örülhetünk-e a bentmaradásnak vagy bánkódhatunk, mert kiestünk az NB1-ből. A facebookon, a DVTK szurkolók csoportjában feltett kérdésünk is erről szólt, amelyre 1 nap alatt 603-an reagáltak valamilyen módon. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon kifejtette a véleményét!

Pár szóban az eredményről: 296-an gondolják úgy, hogy kiesünk, 264-en pedig bíznak abban, hogy nem. Szomorú, hogy többségében vannak a borúlátó szurkolók, de talán ez nem is csoda az elmúlt hét történéseinek ismeretében. Bízni kell abban, hogy valamilyen meglepetést tudunk okozni a Videoton ellen, hátha átbillen majd a szurkolók többségének véleménye, és újra hihetünk majd abban, hogy sikerül megőriznünk az NB1-es tagságunkat. Nem lesz könnyű dolga Vitelki Zoltánnak és a DVTK játékosainak, de meg kell próbálni a lehetetlent.

Reméljük, hogy ha 2 hónap múlva újra feltesszük ezt a kérdést, akkor mindenki bizakodóbb lesz, mert látszik majd az új edző munkája, és mindent beleadva harcolhatunk a bentmaradásért. Hajrá Diósgyőr!

A kép forrása: dvtk.eu

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK