Itt vagy most

Instat: Újabb meglepő statisztikák…

Ismét kitette oldalára a mérkőzés és a játékosok statisztikáit az Instat. Amint a táblázatokat böngésztem, személy szerint nagyon meglepő eredmények köszöntek vissza, főleg ha a csapat statisztikáját nézem. A csapatjátékunkban hiba nem volt, az első félidőben agresszívan letámadtunk, még a labda is állandóan nálunk volt, a második játékrészben talán kicsit visszavettünk, de stabilan tartottuk magunkat. Ennek ellenére az látható, hogy a Paks csaknem kétszer annyi passzal próbálkozott, többet volt náluk a labda, sőt még 1 alkalommal több kapura lövési kísérletük is volt. Aki csak a statisztikát látja, még azt is hihetné, hogy alárendelt szerepünk volt, holott végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, a hazai alakulatnak mindössze 1 valamire való lehetősége volt, azt pedig Antal nagyon szépen védte.

18110928_1953426681349701_163322865_o

Ha a játékosokat vesszük górcső alá, akkor az köszön vissza, hogy nem volt túl magas iramú a mérkőzés, a paksi csapatban alig van, aki a 200-as értéket elcsípte, míg nálunk inkább kicsivel fölötte mozognak a játékosok. 4 olyan labdarúgónk van, aki kicsit jobb pontszámot kapott, mint a többiek, ők sorrendben: Ugrai (247), Antal (231), Tamás (226), és Karan (221). Ami feltűnhet, hogy a korábban katasztrofális védelem viszi a prímet a pontokat tekintve, egyedül a győztes gólt szerző Ugrai sorolható a támadószekcióba.
Ami a picikét gyengébb teljesítményeket illeti, a legalacsonyabb értékelést Vela kapta, annak ellenére, hogy ő harcolta ki a gólt eredményező szabadrúgást, a meccs hátralevő részében kicsit beleszürkült a mezőnybe, így ő csak 179 ponttal zárt. Előtte Fülöp kap helyet 190 ponttal, ami még jónak is mondható, a játékidőhöz képest, úgyhogy ő kicsit kilóg ebből a sorból. Még 1 olyan játékos van, aki nem érte el a 200-as határt nálunk, ez a játékos pedig Busai Attila 197 ponttal.

Az előbbiekből ismét megmutatkozik, hogy nem volt kiugróan rossz teljesítmény a csapatban, ismét együtt nyerték meg a meccset a srácok, nekik sikerült először megtörni a paksi jeget a szezonban.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK