Itt vagy most

Örüljünk, hogy pontot szereztünk? Instat

A tegnapi fordulóban az eredmények számunkra kedvezően alakultak, egy esetleges győzelemmel már 3 pontos előnyre lehetett volna szert tenni a vonal alatti csapathoz képest. Ennek megfelelően is indult a meccs, sikerült rögtön vezetést szerezni, ami után, mint ahogy a statisztika is mutatja, eléggé elkényelmesedtek a fiúk, de ez sajnos az utolsó pillanatban megbosszulta magát. Innentől bízunk benne, hogy nem ez a 2 pont fog hiányozni a végelszámolásnál.

Ami nagyon szembetűnő a csapat értékelésénél, hogy kevesebbet volt nálunk a labda, viszont mi próbálkoztunk több kapuralövéssel, tehát elnézve a többi mutatót is, csapatunk gyorsan a kapu elé keveredett, míg a gyirmóti társaság megfontoltabban építgette támadásait, már amikor sikerült nekik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy közel 2x annyi passzkísérletük volt, elég jó hatásfokkal ráadásul. Ami minket illet, ugyanez már nem mondható el, ugyanis azt a kevés passzt is nagyon gyenge %-ban sikerült saját emberhez juttatni, a 69,3% nem engedhető meg ilyen helyzetben, amikor égető szükség van minden pontra. Az együttest értékelve végszóként pedig elmondható, hogy újra mi nyertünk több párharcot az aktuális ellenfelünknél, ami azért a küzdeni akarásról tanúbizonyságot tesz.

Instatgyirmot
Nagyobb felbontáshoz kattints a képre!

Ha az egyéni mutatókat vesszük alapul. akkor nálunk sorrendben Ugrai, Novothny, Szarka és Eperjesi kapták a legjobb értékelést, törlesztve talán a korábbi védőfölényt, most a támadósor “remekelt”, a szépséghiba csak annyi, hogy inkább a mezőnymunkájuk ért többet, nem gólokban mutatkozott meg a hasznos játékuk. A gyengébb teljesítményeket nézve ezúttal Karan és Tamás képviselik a védőket, de a későn beálló Fülöp sem lendített túl sokat a támadójátékon. A csapat átlagához képest az ő statisztikájuk sem rossz, de az elemzés alapján nekik nem sikerült annyira felpörögni, mint társaiknak a tegnapi mérkőzés folyamán.

A következő fordulóban viszont egy sorsdöntő összecsapás vár ránk, az ugyancsak 35 pontos Mezőkövesdet fogadjuk Debrecenben, akik egy új edzővel és egy 5-1es zakóval érkeznek ellenünk.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK