Itt vagy most

Mit gondolnak a kazah szurkolók Elekről?

A közelmúltban megjelent egy interjú Elek Ákossal, amiben a jelenlegi csapatáról, az ott betöltött szerepéről és a mindennapjairól is megkérdezték. Ennek apropóján az 1910.hu most kivételesen nem a játékost kereste fel, hanem a szurkolói hangokra voltunk kíváncsiak Ákossal kapcsolatban, hogy hogyan vélekednek az új szerzeményről egy bajnokesélyes csapatnál. Az alábbiakban néhány vélemény magyarra fordítása olvasható:

-Jól csinálja, vannak jó játékosok a csapatban, akik gólokat tudnak szerezni így ez nem az ő dolga, egy igazi kemény harcos, az egyetlen baj az, hogy nem tudnak összehozni kapott gól nélküli meccset.

-Úgy gondolom, hogy jobb, mint Chuma Anene (Szinte Ákossal egy időben leigazolt, 23 éves, norvég-nigériai csatár, a posztjából adódóan némileg meglepő az összehasonlítás).

-Azt hiszem, hogy jobb lehetne, de akár még lehet is.

-Egy kicsit jobb kémiára volna szüksége a csapattársakkal, különösen Islamkhan-nal középen és Markovic-csal hátul.

-Őszintén szólva kicsit többet képzeltem. Nincs túl sok érzéke a cselezéshez, viszont nagyon erős és jól védekezik, de sokszor elveszti az eredeti pozícióját Zhukovval vagy Bakaevvel szemben.

-Tetszett a játéka az elmúlt meccseken, jól játszott a védelemben.

Elmondható tehát, hogy a kazah szurkolók elégedettek Ákos védőmunkájával, akik viszont a cseleket és gólokat hiányolják tőle, valószínűleg nem tudják, hogy személyében egy defenzív stílusú játékost igazolt a Kairat Almaty.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK