Itt vagy most

A pontvesztés története: Instat

A szombati mérkőzésen úgy vélem, hogy nagyon fontos 2 pontot buktunk el, ha sikerült volna begyötörni csak egyetlen labdát is az ellenfél kapujába, akkor már kényelmesen várhattuk volna a jövő heti mérkőzést, ami így viszont alighanem meghatározza a következő évadra azt, hogy melyik osztályban kell vitézkednünk. Az alábbi sorokból pedig kiderül, hogy milyen is volt a meccs a száraz statisztikák alapján.

A labdabirtoklás kiegyenlített volt a felek között, a hazai csapatnál volt picit többet a labda, de ez nem érződött a mérkőzés alatt. Azt ugyan elmondhatjuk magunkról, hogy több kísérletünk volt, hogy gólt lőjünk, ugyanakkor elég pontatlanok voltunk, 9 próbálkozásból mindössze 2 talált laput. Ellenfelünknél ugyanez a mutató 7/4. Hiába végeztünk el 6 szögletet is, a beadásaink nagyon haloványak voltak, nem volt köztük túl sok használható labda. Ami a csapatot illeti, ezután jönnek az igazán meglepő eredmények. Hiába volt kiegyenlített a játék, jelentősen több passzt juttatott célba az MTK. Nem volt rossz a passzolási százalékunk, de kevés alkalommal passzoltunk, a támadók megpróbálták önállóan megoldani a góllövést. A végére pedig még egy érdekes adat: az elmúlt fordulókban rendre több párharcot nyertünk aktuális ellenfelünknél, most viszont mélyen alulmúltuk a hazai csapatot ebben a statisztikában, talán ez is az egyik oka volt a gólképtelenségünknek.

18676600_1996784867013882_382300940_o

A játékosokra áttérve, most sem találunk kiugró értékeket, összességében enyhe hazai fölény tapasztalható itt is.
Nálunk a legjobb értékelést Antal kapta, bár nagy bravúrt nem kellett bemutatnia. A második helyen Tamás Márk áll, aki most nem tudta annyira aktívan kivenni a részét a támadójátékból. A képzeletbeli dobogó 3. fokára a héten még Karan fért fel. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy főleg a stabil védekezésen volt a hangsúly ezen a meccsen.
A negatív győztes a héten Ugrai, de tegyük hozzá ,hogy kevesebb, mint 1 félidőnyi ideje volt bizonyítani. Előtte Busai végzett, aki végig a pályán volt, ő volt az, aki még nem érte el a 200-as mutatót sem. Az itteni harmadik helyezett pedig Vela lett, akit ritkán látunk ebben a sorban, jobbára a top3 játékos közt tűnik fel, de neki sem sikerülhet minden meccs jól.

Jövő héten a Debrecent fogadjuk a mezőkövesdi stadionban, a tét a bennmaradás, ugyanis az MTK a Pakshoz látogat, akiknek már lényegtelen, hogy milyen eredmény születik, a fővárosiakat pedig nem kizárt, hogy ellenük tartják bent a legmagasabb osztályban, talán nem is véletlenül…

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK