Itt vagy most

A jövő csapata?

Az oldal nem szokott a válogatott eredményeire kitérni, de ma kivételt teszünk. Mindezt egy Andorra elleni meccs miatt, amit valljuk be, hogy sosem gondoltuk volna…

A Storck-féle alakulat enyhén szólva furcsa választás volt. Az oroszok elleni barátságos meccsen még azt lehetett mondani, hogy játszatni kell a fiatalokat, mutassák meg, hogy mit tudnak letenni az asztalra, ki az, akire a jövőben lehet majd építeni. DE! Most egy VB selejtező mérkőzésre utaztunk el ezzel a kerettel. Értem én, hogy nincs sok sansz arra, hogy ott leszünk a következő világversenyen, de azt akkor sem bírom ésszel felfogni, hogy miért kell ennyire korán feladni. Építeni kell a jövő csapatát, ez rendben van, de ne b*ssza már meg, hogy egy világranglistán éppen csak jegyzett válogatott ellen ennyire égő teljesítményt nyújtson a csapat. Mert ez se nem szervezett, se nem szerethető.

Azt eddig is tudtuk, hogy Storck váratlan húzásokkal próbálja meglepni ellenfeleit, viszont a ma pályára küldött csapat azért már túllépte azt a bizonyos határt. Nem tudom eldönteni, hogy ez az ember ennyire nagyképű, ennyire fogalmatlan, vagy szimplán Horváth Feri segített neki összeállítani a keretet egy megye 1-es ligaválogatott elleni barátságos meccsre? Ez több a soknál! A jelenleg válogatott szintű labdarúgókból 2, ha ténfereg a pályán, a többieket meg még Telki közelébe se engedném. Értem én, hogy a gólkirályok, mint pl. Futács vagy Nikolics nem tudnak védekezni, de miért kell egy olyan srácot betenni, aki még a rendkívül színvonalas első osztályunkban sem tudott bemutatkozni? Ez már nyilvánvaló dilettantizmus! Észre kellene venni, hogy Kleinheisler a jelenkor Koplárovicsa, semmi keresnivalója a válogatottnál, de Balogh sem véletlenül koptatja a padot az olaszoknál Sallaival karöltve, nem ütik meg azt a szintet sem, nemhogy ezt. Igazából nem akarok több nevet kiemelni, mert felesleges, úgy sz*r az egész, ahogy van. Egy fél-amatőr csapat lefocizza ezeket, ami akkora szégyen, amit nem érdemel meg az a rengeteg ember, aki pénz és időt sajnálva kiutazott buzdítani a lányokat.

Összefoglalva: Storck alkalmatlan, lehet innen elmenni, de nagyon gyorsan!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK