Itt vagy most

Marad!

Az MLSZ döntése alapján, továbbra is Bernd Storck marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Csányi Sándor, OTP vezérigazgató állítása szerint a német ,,szakember” beadta a lemondását, de azt a szövetség nem fogadta el és adtak neki még egy esélyt.

Mire fel?! Miért?!

Sokan megfognak kövezni érte, de ennek az embernek köze nem volt ahhoz, hogy kijutottunk az EB-re. Hogy minek köszönhetjük? Egyértelműen a létszámemelésnek. Ettől függetlenül én is örültem, persze, hogy örültem, hogy ott vagyunk, voltunk. Az osztrákok elleni első gólnál örömkönnyek közepette ugráltam és ordítottam, hogy ezt nem hiszem el! A másodiknál pedig már csak csendben ültem és néztem ki a fejemből meglepetten, hogy mégis megéltem ezt. Storck eredménye ez? Szerintem nem. Taktikánk volt. Egyértelműen nem, és azóta sincs.

Ha valaki ilyen mentális lökést kap, mint ez a válogatott, akkor egyértelmű, hogy mennek előre, duzzadva az önbizalomtól. Sikert értünk el egy nagyon gyenge norvég csapat ellen és ez elég is volt a csoportból való továbbjutáshoz. Storck érdeme? Kizártnak tartom.

Amióta ő a kapitány, egyszerűen semmi taktikai elképzelést nem látni a válogatott meccsein. Vagyis lehet. Az ellenfél csapatánál. Össze-vissza kapkodás, fejetlenség és érthetetlen válogatási elv. Ide jött ez az ember, nem kevés pénzért és leosztotta a lapokat olyannyira, hogy már a fia is a szövetségnek dolgozik. Semmi pluszt nem tett bele, illetve nem tett hozzá a magyar csapat játékához. Semmi kiemelkedő eredményt nem tud felmutatni, mégis ő dirigál és még fog is, mert egy pénzvezér által vezetett gittegylet, akik a pogácsán kívül máshoz nem értenek, ismét bizalmat szavaztak neki.

Nagyon nem kedvelem Pintér Attilát, de őt, egy EB résztvevő elleni vereség után azonnal kirúgták. Erre szövetségünk vezetői mit csinálnak a nagy tudású némettel? Megszavazzák, hogy egy alkalmatlan ember tovább irányítsa a magyar futballt. Igen a magyar futballt, hiszen ő a szakmai vezetője is országunk focijának.

Még több dilettánst, még több megélhetési edzőt!

Bernd Storck azt nyilatkozta az andorrai vereség után, még leírni is szörnyű, hogy a világ egyik leggyengébbikétől simán kikaptunk, hogy ez megbocsáthatatlan. Én nem is fogok neki soha, de nem szeretném a játékosokat sem felmenteni, mert ezt a totálisan amatőr válogatottat még az 1910.hu csapata is megverte volna.

Ismét jól szembeköpték a magyar futball szurkolóit ahelyett, hogy azonnal távoztak volna Csányival ez élen, a múlt pénteki mérkőzés után.

Hülyének néznek ezek mindenkit, de semmi gond, majd nyomják tovább a siker propagandát, hátha elhiszi néhány szemellenzővel megáldott, hogy tényleg milyen jók vagyunk és, hogy dübörög a fejlődés!

A szövetség ezzel a döntésével, erőteljesen (s)torkon ragadta a még kitartóakat. Ezzel kiverték nem csak a biztosítékot, de azt a rajongást is belőlünk, amit egy ajándékba kapott EB adott nekünk, elvakult magyar futballt imádóknak. Foglalkoznak ők velünk? Kizárt, hiszen mindig lesz néhány eltévelyedett, akit meg lehet vezetni a szép szavakkal.

Én köszönöm, de engem így már nem érdekel az agyonfizetett, mentálisan gyenge, magyar mezben pózoló aranylábúak játéka. Főleg nem egy 12 egy tucat edzővel az élen.

Storck marad! Én viszont nem!

/Fotó: mlsz.hu/

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK