Itt vagy most

Király Krisztián – A rég nem látott asszisztens

Érdekes dologra bukkantunk az MLSZ adatbankjában a hétvégi Balmazújváros elleni meccsünk kapcsán. Észrevettük ugyanis, hogy egy rég nem látott sporttárs is szerepet kap majd szombaton. Név szerint nem más, mint Király Krisztián. Lehet, hogy sokan még emlékeztek is a nevére. Tegyük hozzá, hogy van is miért.

Krisztián ugyanis szereti össze-vissza lengetni a zászlót az oldalvonal mellett. Általában a mi kárunkra. A 2015/2016-os szezonban 2 meccsünkön is súlyos, a mérkőzés kimenetelét meghatározó hibát vétett, melynek eredményeként mind a kétszer 0 ponttal távoztunk. Az első ilyet a 10. fordulóban a Honvéd ellen idegenben, a másodikat pedig a 16. fordulóban a Debrecen ellen.

A Honvéd ellen Novothny Soma gólját érvénytelenítette teljesen jogtalanul az asszisztens, a lenti videóban ez tisztán látszik.

A videó automatikusan az esettől indul.

A Loki ellen pedig valamiért elfelejtette felemelni a zászlót:
12249783_1531331500518464_1467706108714652095_n

A két eset nagy felháborodást keltett szurkolói berkeken belül, amire akkor egyébként mi is reagáltunk.
Korábbi cikkünket itt olvashatjátok: http://1910.hu/2015/11/22/koszonjuk-kiraly-sporttars/

Azt, hogy Király Krisztián azóta miért nem tevékenykedett DVTK meccseken ne kérdezzétek. Talán a szurkolók hangjának köszönhető, talán az MLSZ is észrevette az ámokfutást, nem tudjuk. Egy dolog azonban biztos, hosszú idő után most hétvégén újra ott lesz és csak reménykedni tudunk benne, hogy nem követ el ismét mérkőzést befolyásoló hibákat.

A sípot egyébként Pintér Csaba fújja majd. Asszisztensei az oldalvonal mellett Ring György és Király Krisztián, míg az alapvonalon Berke Balázs és Takács János. A tartalék játékvezető pedig Huszár Balázs lesz.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK