Itt vagy most

Stadionrekonstrukció – szerkesztői reakciók

Elkezdték felszerelni a székeket az új stadionban, ennek apropóján a szerkesztőségben is megvan mindenkinek a véleménye az épülő arénáról.  A következő sorokban arról olvashattok, hogy a ki miként vélekedik a már látható elemekről:

Somló Ádám: Nem tudom, hogy inkább Mutut, vagy Morpheust akarjuk-e a klubhoz csalogatni, de ez a székezés minden, csak nem menő. A pixeles elrendezés korszerű (lenne), ahogy a piros árnyalatainak kombinálása is a fehérrel, de egy kis fantáziával valami sokkal érdekesebbet is ki lehetne hozni ebből. Ráadásul a tervezőnek meg sem kellene erőltetnie magát, elég lenne megkérdezni a szurkolókat. Persze valamennyire kontrolláltabb keretek között, mint annak idején tették azt a széttrollkodott villamos pályázat során. Szóval bízom a józan ész és a szurkolók győzelmében, viszont félek ez az egész szék-mizéria csak elterelés a tetőn alkalmazott, borzalmas látványt nyújtó “szúnyoghálóról”, amiről senki nem mond semmit a Klub részéről. Talán a székek elrendezését még el is tudnánk fogadni, hiszen ha folyamatosan teltház lesz, úgysem látjuk majd őket, de a tető borítását illetően jogunk lenne végre megtudni konkrétumokat is.

Imre Róbert: A piros-bordó (szinte ugyanazon szín két árnyalata) elrendezés egyre több stadionban fellelhető már, ráadásul kifejezetten esztétikusan is ki lehet alakítani a lelátókat, a szurkolók utóbbi napokban mutatott aktivitását látva pedig biztos vagyok benne, hogy a munkák végeztével az összképpel mindenki elégedett lesz. Ha mégsem, akkor sem lesz gond, 5-6 ezres átlagnézőszámnál a székek már fel sem fognak tűnni senkinek.

Elek Zoltán: Már most is impozáns látványt nyújt, de majd akkor lesz az igazi, ha megtöltik a DVTK szurkolói, és 14000 torokból hallani majd, hogy “Hajrá Diósgyőr!”

Nagy Tamás: A jelenlegi külsőt még valahogy csak-csak elviselném, bár arra se mondanám, hogy szép, a székeket ahogy elkezdték felpakolni, az valami irdatlan ronda. Ha a hír igaz és nem lesz aluhab sem, akkor egy sablonos stadiont kapunk, ami ennyi pénzért sokba is került, csak abban reménykedem, hogy megtöltjük a stadiont és a pályán több látnivaló lesz, ami elvonja a figyelmet a félresikerült részekről.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK