Itt vagy most

Addig üsd a Vasast…!

Szombaton, 17:00-tól rendezik meg az NB1 következő fordulóját, ahol a Vasas vendégeként lép pályára szeretett csapatunk.

A múlt heti találkozók felemásra sikerültek a két csapat számára, míg mi sima vereséget szenvedtünk, a Vidi vendégeként, addig az egyik fővárosi rangadón, soros ellenfelünk, a Honvéd gárdáját győzte le, épp a Szusza Stadionban, alkalmi otthonukban.

Ellenfelünk a tavaszi idényt úgy folytatta, ahogy ősszel abbahagyta, vereségekkel. Ennek köszönhetően egyre lejjebb csúsztak a tabellán, de az elmúlt fordulóban aratott sikerüknek köszönhetően kicsit fellélegezhetnek a piros-kékek.

Mindenki tudja, hogy mi megvertük a fradit, majd kikaptunk a Viditől, hogy aztán pár nap múlva ugyanott, megverjük a felcsúti zsoldos hadat, a Magyar kupában. Mi továbbra is folytatjuk kétarcú játékunkat. Bárkit legyőzhetünk, de bárkitől ki is kaphatunk.

Mivel mindenki ellen úgy lépünk pályára, hogy megverjük őket, nem hiszem, hogy pont a Vasas ellen fogunk beállni védekezni. Brkovic visszatérhet, mert mérsékelték kétmeccses eltiltását, így vele mindenképpen erősödik a hátsó szekció, ezzel együtt bővülnek Bódog taktikai elképzelései.

Sajnos a bajnokság során rengeteg olyan pontot, pontokat hullajtottunk el, amivel nagyon előrébb lennénk, mint ahol most vagyunk. Nincs más teendő, mint az ilyen meccseken visszaszerezni ezeket, és tapadni az élmezőnyre, hogy ne kelljen még véletlenül sem hátrafelé tekingetnünk, főleg annak fényében, hogy nekünk még fontos meccseink lesznek a kupában, a Groupamában.

Nem rossz csapat a Vasas, mert tavaly azért megmutatták, hogy a fiatalos lendülettel milyen sokáig lehet bírni ezt a lötyögős Mennyei tempót. De mi pont azért vagyunk a Diósgyőr, hogy egy Honvéd elleni győzelmük után, ne csokizzuk össze a gatyánkat. Nagyon bízom benne, hogy Bódog fanatizmusa ér annyit, hogy nekik megyünk, és ismét legyőzzük őket!

Két egykori játékosunk biztosan pályára fog lépni, Barczi épp gólt szerzett az elmúlt héten, a másik annyibban kérdéses, hogy ugyanarra a posztra két volt diósgyőri az alternatívája Oenning mesternek. Egerszegi és James. Kettőjük között az aktuális forma dönthet. Akik biztosan nem lesznek a kezdőben, az Ristevski, amit nagyon nem bánunk és Ádám Martin, mivel mindketten öt sárga lappal rendelkeznek.

Igaz, hogy Bognár sporttársnak csak egy van, de reményeink szerint nem fog sokszor azért nyúlni.

Mi a legerősebb keretünkkel léphetünk pályára, hiszen nincs eltiltott és olyan sérült sem, aki a maródiak listáját erősítené. Így nincs más hátra, mint előre!

Hogy győzünk-e, ez csak a Srácokon múlik, mi nagyon bízunk bennük!

Várható kezdőcsapatok:

Vasas: Nagy-Burmeister, Benes, Laczkó-Remili, Vida, James, Berecz, Hangya-Pavlov, Barczi

DVTK: Antal-Eperjesi, Brkovic, Lipták, Forgács-Vela, Busai, Hasani, Shestakov-Ioannidis, Ugrai

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK