Itt vagy most

A vaníliás karika közepe!

Kicsit nehéz úgy szavakba foglalni a gondolataimat, hogy ne sípoljam ki saját magam. Régen láttam ennyire akaratgyenge, lélektelen és kilátástalan teljesítményt, mint ma ez a csapat mutatott. Idegenben nyertünk egy nullára, és most ide tolták a játékosok, és leginkább Bódog Tamás ezt az ehetetlen, emésztésre alkalmatlan valamit.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy milyen teljesítmény kell ahhoz, hogy valaki úgy kapjon folyamatosan szerepet az első csapatnál, hogy nagyon jó indulattal is, maximum a második vonal színvonalát üti meg?! Azért, mert az edzéseken jól teljesít? Az a ló, amelyik a derbi napján állandóan csődöt mond, és tök utolsóként kullog be a célba, előbb-utóbb Békés-megyében végzi.

Nem és nem értem, hogy mi lett volna a taktikánk?! Magunkra húzni őket, hátha lőnek egy gólt? Vagy azokban a védőinkben bízunk, akinél a kilencven felé kacsingató Nagymamám is gyorsabban fordul, főleg járókerettel. Vagy az volt a nagy húzás, hogy Ioannidis, állandóan az oldalvonal mellett driblizzen? Még az is lehet, hogy abban az Ugraiban bíztunk, aki mostanában annyira formán kívül játszik, hogy még az MTK playmetje se tudná megvadítani.

Egyszerűen nem tudom elfogadni ezt a teljesítményt, mert ez tényleg olyan volt, mint a meccs végén jelezték a szurkolók.

Valahol úgy gondolom, hogy a Srácok gyomrát megfeküdte a Húsvét. Gondolták kikapják a cilinderből a Húsvéti nyulat, de ma rossz volt az öltöztető, mert ez a mai teljesítmény egy kalap … sem ért. Úgyhogy az öltöztető inkább maradjon a kaptafánál és igyekezzen kivezetni a gödörből ezt a nagyon mélyen lévő társulatot. Akik a mai meccsen csak lapítottak, mint …

Nyuszi a fűben.

Ha legalább egyetlen-egy pozitívumot kitudnék emelni, már könnyebb lenne elfogadni, hogy ebből a posványból van kiút, de sajnos nem tudok.

Ez a meccs úgy volt vállalhatatlan, ahogy volt. De valakinek vállalnia kell a felelősséget és ebben élen kell, hogy járjon Bódog Tamás, persze nem maradhat el tőle a csapat egyetlen-egy tagja sem. Annyi most bennem a csalódottság és keserűség, mint egy üveg Avasi után.

De mi mást tehet egy szurkoló, ha nem azt, hogy bízik és várja azt, hogy hétvégén simán verjük a Haladást?!

Szerintem így lesz! A Srácok és a mester pedig majd a pályán fogja bizonyítani, hogy ez csak egy szerencsétlen kisiklás volt.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK