Itt vagy most

Rivális kitekintő: Paks – DVTK

Az OTP Bank liga 10. fordulójában Pakson vendégszerepel csapatunk szombaton délután 5 órától. A fiúk a Debrecenben nyújtott teljesítmény alapján továbbra sem győzték meg az Ultráinkat a bojkott felhagyásával kapcsolatban, így vélhetően nem kell teltházra számítani a vendégszektorban. Az elmúlt öt meccsünk alapján bizakodva várhatjuk a mérkőzést, mivel ezeken három diósgyőri győzelem ellenében egy döntetlen és egy paksi győzelem született.

Paks felett is gyülekeznek a fellegek. A Tolna megyei csapat jelenleg a tabella 9. helyén tartózkodik 10 megszerzett ponttal, viszont az elmúlt 4 találkozójukon 12 gólt kaptak. A legutóbbi fordulóban Felcsúton sikerült beleszaladniuk egy méretes, 4-2-es pofonba. Így érthető módon a paksi szurkolók kezdik elveszteni a türelmüket és a felelősöket keresik. Általános vélekedés a közösségi médiában a paksiak részéről, hogy kapusuk, Holczer Ádám, nemhogy elsőosztályú, de még második vonalbeli csapatoknál sem maradhatna a kezdő tizenegy tagja. A 12 kapott gólnak köszönhetően a védelem összetételét illetően is változásokat sürgetnek a szurkolók. A diósgyőri szíveknek oly kedves Tomiszlav Szivics vezetőedzőt is megtalálták a paksi szimpatizánsok. Többen már a távozását követelik, miszerint 2012-ben is majdnem kiejtette őket az élvonalból. Összességében elmondható, hogy a szombati napon egy nehéz mérkőzésre számítanak, mivel számunkra is égető szükség van a pontokra.

Személy szerint én is osztom ezt a véleményt, miszerint nem lesz egy sétagalopp a szombati összecsapás, de bízok benne,hogy behúzzuk. A Fiúknak össze kell szedni magukat és bebizonyítani a szurkolóknak, hogy többre képesek, mint a tabellán elfoglalt helyezés mutatja. Egy győzelem esetén végre a jó oldalára kerülhetnénk, annak a bizonyos sok éve kerülgetett vonalnak. Viszont egy vereséggel…ezt inkább hagyjuk.

Az 1910.hu csapata kezdi elérni korlátait, ezért arra biztatunk, hogy lehetőségeidhez mérten támogass minket!

Szeretnénk még több, minőségibb tartalommal jelentkezni, melyek reményeink szerint elnyerik a tetszéseteket!

 

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK