Itt vagy most

A Magyar Kupáért

Hétvégén rendezik női kosárlabdában a Magyar kupa nyolcaddöntőjét, melynek természetesen résztvevője az Aluinvent DVTK csapata is. A Pécsett megrendezésre kerülő Killik László Női K&H Magyar Kupa első meccsét, éppen a vasárnap nagyon szoros csatára késztetett, Sopron lesz a piros-fehérek ellenfele. Pénteken az elődöntőket, szombaton pedig a helyosztókat rendezik meg Baranya fővárosában. A találkozó 15:30-kor kezdődik, egyik sportcsatorna sem tűzte műsorára a legnagyobb presztízsű találkozót…

Kiss Angelika (Aluinvent DVTK): Mindenki izgatottan várja már a negyeddöntőt. Nem lesz egyszerű feladat, de itthon egyszer már bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a Sopronnal egy nagyon jó meccset játszani – azon leszünk, hogy ezt Pécsen is megmutathassuk.

Dubei Debóra (Sopron Basket): Az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk az első mérkőzésen, a jelenlegi bajnokság második helyezettjét. Ez a meccs biztos, hogy felér majd egy döntővel. Fontos lesz számunkra, hogy a saját játékunkra, taktikánkra, illetve védekezésünkre koncentráljunk, hiszen továbbjutás esetén három mérkőzést kell lejátszani, így nem lesz időnk minden csapatból felkészülni. Végezetül szeretnénk ismét a kupával hazatérni, hiszen mindenki számára fontos ez a cím.

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK