Itt vagy most

Fiatalos lendülettel

Átalakul az Aluinvent DVTK kerete, és az előző évekhez képest teljesen más célokért fogunk majd küzdeni a következő szezonban.

Annyira átalakul, hogy maga az ész, a fej, azaz a vezetőedző is távozott a posztjáról, illetve nem sikerült megállapodni a közös folytatásról. Cziczás László, két év után távozott a Diósgyőr kispadjáról. Utódjáról azóta már meg is született a döntés, a fiatal, nagyon ambiciózus, volt Vasas edző, Földi Attila veszi át a munkát.

Számára nem ismeretlen a diósgyőri közeg, hiszen Édesapja volt már nálunk edző, nevezetesen Földi Sándor, Sutyi. Így bízhatunk abban, hogy nem fog megijedni a lehetőségtől, bár az előzetes telefonos beszélgetés alapján, nemhogy megijedne, sokkal többre gondol, mint bármelyik kosárlabdaszurkoló kis hazánkban.

Elnézve a keretek alakulását, valószínűleg a Sopron, szokás szerint, és a Szekszárd küzd majd a bajnoki címért, viszont a Győr kerete, tele utánpótlás válogatott fiatalokkal még beleszólhat ebbe a küzdelembe. A többiek egyelőre sötét lónak tűnnek, mint mi is.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz a jövő és milyen kerettel vágunk neki a következő szezonnak.

Annyibban biztosak vagyunk, hogy egy igazán szerethető csapatunk lesz, amiért, akikért érdemes lesz minden egyes meccsen ott lenni!

Hajrás Diósgyőr!

A héten még jelentkezünk egy interjúval, amit a leendő vezetőedzőnkkel készítünk majd! Ő már nagyon várja, hogy bemutatkozhasson Nektek, itt rajtunk keresztül!

A keretünkről:

Távozott: Maja Skoric, Shatori Walker Kimbrough, Ziomara Morrison, Cysha Goree, Zele Dorinaa, Katona Szidónia, Szűcs Réka és volt játékosunk, Szabó Fanni is Szekszárdra került.

Maradt: Medgyessy Dóra, Kányási Veronika, Kiss Angelika, Pusztai Petra és érkezett a Vasasból, a fiatal, nagyon tehetséges Tóth Franka és ma csatlakozott hozzánk a sokszoros utánpótlás válogatott Ahi Nina is, aki Amerikából hazatérve írt alá hozzánk, akivel hamarosan olvashatjátok interjúnkat!

Hozzászólások

Written by 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK