Itt vagy most

Adatvédelmi tájékoztató

Az 1910.hu weboldalra ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülhetnek. Ezeket az adatokat az üzemeltető kizárólag statisztikák készítésére használja fel, például annak megállapítása céljából hogy az 1910.hu weboldal mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott. Az IP-címeket az üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személyesen beazonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek.

Az 1910.hu weboldal egyes részeinek letöltésekor az üzemeltető kisméretű, adott esetben személyes adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) nem telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása és további látogatásainak megkönnyítése céljából.

Az 1910.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Az üzemeltető garantálja, hogy az 1910.hu weboldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, hogy az észlelt hibák kijavításra kerülnek, illetve, hogy az 1910.hu weboldal vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst. Az üzemeltető nem vállal felelősséget és garanciát az 1910.hu weboldalon található és ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az 1910.hu weboldal tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért.

Hozzászólások