Átigazolások

lights at night and stadium 3D rendering.

Nagyon sokan kértétek, hogy foglalkozzunk az átigazolási hírekkel és pletykákkal is, ezért az átigazolási időszak alatt, amely /Június 15-től  Augusztus 31-ig/ tart, folyamatosan frissíteni fogjuk weboldalunk ezen szakaszát, hogy egy helyen és átlátható módon jussatok információkhoz.

Mivel pletykákról is beszámolunk majd, ezért fontos, hogy hivatalosnak csak az tekinthető, amelyet a DVTK.eu is bejelentett, ezeket pedig külön fogjuk feltüntetni.Hivatalosan bejelentett érkezők és távozók!

Érkezett: Zsolnai Richárd, Korbély Kristóf, Haris Tabakovic, Vági András
Távozott: Tomislav Mazalovic, Ivan Rados, Forgács DávidPletyka szinten felröppent érkezők és távozók!

Érkezhet: Sassá, Danilo, Branislav Danilovic, Galambos Ádám, Prosser Dániel, Szabó Bence, Joachim Adukor, Jebari Soufiane
Távozhat: Florent Hasani


Június 24.:

Próbajátékon szerepel ISMÉT Jebari Soufiane, akit már tavaly tesztelt a stáb, viszont nem mutatott fel eleget a támadó, hogy leigazolja a csapat. Idén újra nekirugaszkodik a feladatnak, meglátjuk, hogy sikerül-e neki.

Június 24.:

A csapat elkezdte a felkészülést, melyet a hivatalos oldal egy cikkel meg is erősített. Ebben rögtön az új arcokról írnak, akik közül az egyik Joachim Adukor. A fiatal játékossal már előszerzősése is van a klubnak, napokon belül bejelenthetik a védekező középpályás érkezését.

Június 20.:

Az internet az a hely, ahol a falnak is füle van. Egy ilyen fül hallhatta meg a pletykát, mely szerint Florent Hasani iránt mutatkozik némi érdeklődés, mi több, már az is kérdéses, hogy a játékos visszatér-e a felkészülésre a Diósgyőrhöz. (válogatott szereplése miatt plusz pihenőt kapott)

Június 20.:

A mai napon kezdődő felkészülés nyitóepizódja egy sajtótájékoztató volt, ahol Tajti József és Fernando várták a kérdéseket. Ezek között szerepelt a kölcsönjátékosok helyzete is. A sportigazgató elmondta, hogy igyekeznek megtenni mindent, hogy Prosser és Szabó a Diósgyőr játékosaivá váljanak a kölcsönszerződés után.

Június 20.:

Amellett, hogy az interneten pletykaként megjelent egy hír, miszerint Galambos Ádámot kiszemelte a Diósgyőr, a játékos állítólag máris próbajátékra jelentkezett a csapatnál. Nem hallottál még Ádámról? Megnyugtatunk,mi sem. A 26 éves játékos a másodosztályú Csákvár játékosa, szélső védőként számítottak rá eddig, már amikor egyáltalán szóhoz jutott, ugyanis 17 meccsen kapott lehetőséget a középmezőnyben végzett csapatánál.

Június 20.:

HIVATALOS: Érkezik Vági András

A korábban már Diósgyőrben megforduló védő újra felölti magára a DVTK címeres mezét, miután a tavalyi évadban még a gyengécske Paks színeiben sem tudott alapember lenni, így a váltás mellett döntve újból minket “boldogít” a játékos, aki annak idején, amikor még Debrecenben játszottuk a meccseinek a stadion építése miatt, még nagyon vidáman mutogatott a diósgyőri szurkolóknak.

Június 20.:

HIVATALOS: Forgács Dávid távozik

A hosszú ideje a pályán nem látott játékos szerződése a hónap végével lejár, a felek pedig úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a kontraktust. A fiatal védő így távozik Diósgyőrből.

Június 7.:

Alig telt el egy nap, hogy a klub bejelentette Rados elengedését (akinek meg is van az új csapata: Vasas), rögtön megjelent egy internetes hír. A cikk leírása szerint a 30 éves hálóőr, Branislav Danilovic tart Miskolcra, állítólag már a megegyezés is közel van a felek között, hogy a hálóőr itt folytassa pályafutását. A szerb a Puskás Akadémia csapatától érkezhet.

Június 6.:

HIVATALOS: Ivan Rados távozik

A hivatalos bejelentés előtti estén a szurkolók már olvashatták a kapus közösségi médiában megjelent búcsúzását, így nem ért senkit meglepetés a ma reggeli hivatalos megerősítéssel. A hálóőr június végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub, ezzel eldőlt, hogy vége a közös munkának. Ivan 10 évet töltött el Miskolcon egy kisebb kitérővel, a klub történelmébe írva magát. A 35 esztendős játékos még nem szeretne visszavonulni, de megígérte, hogy visszatér Miskolcra.
További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Június 5.:

HIVATALOS: Érkezik Haris Tabakovic

Annak ellenére, hogy az átigazolási ablak hivatalosan csak később nyílik, a DVTK háza táján zajlik az élet. A klub a hivatalos csatornáján jelentette be, hogy sikerült megszerezni a Debrecen játékosát, akinek a szerződése lejáró-félben volt, így ingyen igazolhatóként választotta új állomáshelyének Miskolcot Haris Tabakovic. A gólerős támadóval tovább bővülnek a lehetőségek a csapat összeállítását tekintve, most már kijelenthető, hogy támadóink között harc lesz végre a csapatba kerülésért.

Június 3.:

Újabb híresztelést olvashattak a szurkolók az online médiában, azonban most nem a távozó, hanem az érkező oldalon láthattuk az újdonságot. A Honvéd csapatában szerepelt ebben a szezonban a 32 éves Danilo, akinek érkezését kezdték el csiripelni a madarak. A brazil játékos erre nem reagált, ami érthető is, de a csapatra ráférne egy támadó, aki érzi a kaput. (Igaz, hogy a védelem sokkal gyengébbnek tűnik, de egy jó csatárra mindig szükség van.)

Május 22.:

Az interneten elkezdett keringeni egy hír, miszerint a Diósgyőr 35 éves kapusa, Ivan Rados nyáron elhagyhatja a klubot. A beszámolók szerint a kapus szerződése nyáron lejár, melyet a DVTK nem kíván meghosszabbítani.

Május 21.:

HIVATALOS: Korbély Kristóf profi szerződést kapott

A csapat vezetőségét a tavaszi szezonban bemutatkozó Korbély Kristóf játékával meggyőzve érdemelte ki, hogy a csapat utánpótlásából felkerülve profi szerződést tegyenek elé. A fiatal játékos így hivatalosan is a Diósgyőr első csapatának tagjává válhatott.

Május 21.:

HIVATALOS: Tomislav Mazalovic távozik

A mai napon jelent meg a hír, miszerint a szezon folyamán alig játszó, tavaly nyáron igazolt Mazalovic a szerződésbontás sorsára jutott. A horvát középpályás további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Május 20.:

HIVATALOS: Érkezik Zsolnai Richárd

A dvtk.eu tájékoztatása szerint a júniusban nyíló átigazolási időszakban a csapat első igazolása a Vác együttesétől érkezik, mindössze a papírmunkát kell már akkor csak elintézi.

Május 20.:

Ugyan még meg sem kezdődött az átigazolási időszak, rögtön felröppent egy hír, miszerint csapatunk érdeklődik a Kisvárda együttesében vezéregyéniséggé avanzsálódott Sassá iránt. Az interneten keringő pletyka megalapozottsága nem nyert még megerősítést.

 

Hozzászólások