Átigazolások

ÁTIGAZOLÁSI HíREK

Nagyon sokan kértétek, hogy foglalkozzunk az átigazolási hírekkel és pletykákkal is, ezért az átigazolási időszak alatt, amely /Június 15-től  Augusztus 31-ig/ tart, folyamatosan frissíteni fogjuk weboldalunk ezen szakaszát, hogy egy helyen és átlátható módon jussatok információkhoz.

Mivel pletykákról is beszámolunk majd, ezért fontos, hogy hivatalosnak csak az tekinthető, amelyet a DVTK.eu is bejelentett, ezeket pedig külön fogjuk feltüntetni.Hivatalosan bejelentett érkezők és távozók!

Érkezett: Tomislav Mazalović, Vernes Richárd, Tajti Mátyás, Branko Mihajlovic, Martin Juhar
Távozott: Diego Vela, Szarka Ákos, Fülöp István, Busai AttilaPletyka szinten felröppent érkezők és távozók!

Érkezik: Nikházi Márk, Nikola Mitrovics,
Távozik: Lipták Zoltán, Ugrai Roland, Nikolaos Ioannidis


Augusztus 30.:

Több egymástól független médium állítása szerint már nem láthatjuk többé a Diósgyőr mezében Nikoszt. A leírások szerint Portugáliából kérője akadt a játékosnak, akik kivásárolják élő szerződésévől a támadót. Ezzel a csatársor gyengülhet, a kassza bővülhet. Kérdés, hogy megéri-e?

Augusztus 29.:

HIVATALOS: Busai Attila távozik

Az első csapattól nemrég száműzött Busai Attila a mai napon közös megegyezéssel távozik a DVTK csapatából.

Augusztus 28.:

HIVATALOS: Martin Juhar aláírt

Minden előzmény nélkül érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint több poszton bevethető játékost igazolt a csapat. Martin Juhar alapvetően középpályás, de védőként is szerepelt korábban, így Fernando lehetőségei tovább gyarapodtak.

Augusztus 14.:

HIVATALOS: Branko Mihajlovic aláírt

A Diósgyőr bejelentett egy szerb támadót. Branko Mihajlovic személyében egy erőcsatár érkezett, akitől sok gólt vár a vezetőség.

Július 20.:

HIVATALOS: Fülöp István távozik

Fülöp István távozását jelentette be a klub, aki a Sepsi OSK csapatához került végleg, miután 1 éven keresztül kölcsönben játszott a klubnál a több játéklehetőség érdekében. További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Július 17.:

HIVATALOS: Tajti Mátyás aláírt

A korábbi híresztelések beigazolódtak, délutáni órákban bejelentette a klub Tajti Mátyás leigazolását, aki a középpálya közepén vethető be.

Július 9.:

Tajti Mátyás Miskolcra érkezett, több internetes portál is úgy ír a fiatal középpályásról, hogy a diósgyőri csapat lehet az új állomáshelye, ami az apja tevékenysége révén nem is lenne olyannyira meglepő.

Június 25.:

HIVATALOS: Vernes Richárd aláírt

A támadó korábban a Honvéd utánpótlás csatára volt, megfordult az ausztrál első osztályban is, majd 2016 őszén Paksra igazolt, a zöld-fehérektől pedig a másodosztályú ZTE-be. Az elmúlt szezonban Zalaegerszegen 33 mérkőzésen 14 gólt rúgott (29-szer volt kezdő). A fiatal támadó eddigi pályafutása alatt 304 meccset játszott és 105 gólt szerzett. Kívánjuk, hogy legyen gólgazdag a diósgyőri folytatás is!

Június 20.:

A Nemzeti Sport oldalán megjelent egy hír, miszerint a korábban Magyarországon játszó, az Újpestet és a Videotont erősítő Nikola Mitrovics a DVTK csapatához igazolhat. A labdarúgó Lengyelországból térhet vissza, szabadon igazolható játékosként.

További érdekesség, hogy Antal Botond a klub  hivatalos honlapján már nem szerepel a keret játékosai között, a csapat játékosállományára kattintva a kapusok között csak Ivan Rados és Bukrán Erik fényképe található meg.

Június 18.:

HIVATALOS: a Klub középpályást igazolt

A klub minden előzmény nélkül bejelenti az első nyári igazolást, aki nem más, mint a rutinos Tomislav Mazalović. A horvát középpályás 201 első osztályú bajnokin lépett pályára hazájában, játszott továbbá az Európa Liga selejtezőiben is már, sőt korosztályos válogatottsággal is büszkélkedhet.

Június 16.:

HIVATALOS: Szarka Ákos távozik

A DVTK élt a szerződés adta lehetőséggel, és felbontotta Szarka Ákos kontraktusát.
Az elmúlt időszakban kevés játéklehetőséghez jutott a támadó, tavasszal mindössze egy mérkőzést játszott végig.

Június 14.:

Nikházi Márk távozásáról jelentek meg hírek az interneten, ugyanis a Paks játékosa kevés lehetőséget kap Csertői Aurél szakvezetőtől. A beszámoló szerint, ugyan megvan az esélye, hogy marad jelenlegi klubjában, de egy külföldi ajánlat mellett, mely a török második vonalból származik, felvetődött a középpályás visszatérése Diósgyőrbe.

Június 13.:

Gyorsan véget érnek a találgatások, Bognár István hivatalosan is az MTK játékosa.

Június 12.:

A Mezőkövesd Zsóry a hivatalos honlapján köszön el Bognár Istvántól:
“A mai napon eldőlt, hogy Bognár István távozik klubunktól. Bognár tavasszal tizennégy mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken a találkozókon egy góllal és két gólpasszal segítette csapatunkat.”
Lehetséges klubjai: MTK, Diósgyőr?

Iffjabb Tajti József, a DVTK új sporigazgatója szerint, a csapatban minimum 3-4 poszton komoly szintű erősítésre van szükség
Forrás: boon.hu

Június 5.:

Diego Vela saját Instagramján búcsúzik el Magyarországtól.
“Itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk.. Csak megakarom köszönni minden embernek, akik velem voltak az elmúlt 2 évben. Nagyon szép időszak volt az életemben, sosem fogom elfelejteni! Hajrá DVTK! Köszönöm Magyarország!”

Június 4.:

A kisalfold.hu értesülései szerint felmerült, hogy Lipták Zoltán visszatér Győrbe, a másodosztályba, ahol jelentős erősítéseket terveznek a nyáron.

Hozzászólások