Itt vagy most

Átigazolások

Nagyon sokan kértétek, hogy foglalkozzunk az átigazolási hírekkel és pletykákkal is, ezért az átigazolási időszak alatt, amely /Június 15-től  Augusztus 31-ig/ tart, folyamatosan frissíteni fogjuk weboldalunk ezen szakaszát, hogy egy helyen és átlátható módon jussatok információkhoz.

Mivel pletykákról is beszámolunk majd, ezért fontos, hogy hivatalosnak csak az tekinthető, amelyet a DVTK.eu is bejelentett, ezeket pedig külön fogjuk feltüntetni.Hivatalosan bejelentett érkezők és távozók!

Érkezett: Zsolnai Richárd, Korbély Kristóf, Haris Tabakovic, Vági András, Branislav Danilovic, Joachim Adukor, Prosser Dániel, Szabó Bence
Távozott: Tomislav Mazalovic, Ivan Rados, Forgács Dávid, Vernes Richárd
Kölcsönvettük:
Kölcsönadtuk: Géringer Tamás, Bárdos BencePletyka szinten felröppent érkezők és távozók!

Érkezhet: Sassá
Távozhat: Florent Hasani,  Antal Botond, Branko Mihajlovic, Ismaïla Ousman


Július 31.:

A klub cikke szerint változások várhatóak a keretben, míg a fiatal Boros az első csapattal készülhet, addig 2 labdarúgóval is közölték, hogy nem számolnak velük a továbbiakban. Ennek megfelelően átadólistára került Branko Mihajlovic és Ismaïla Ousman.

Július 25.:

HIVATALOS: Bárdos Bence kölcsönadva

A klub a hivatalos csatornáin keresztül bejelentette, hogy a fiatal játékossal szerződést hosszabbít, illetve a Szolnok csapatának kölcsönadja a játékost, annak érdekében, hogy több játékpercet tölthessen a pályán fejlődése érdekében.

Július 24.:

HIVATALOS: Géringer Tamást kölcsönadva

A klub a hivatalos csatornáin keresztül bejelentette, hogy a fiatal játékossal szerződést hosszabbít, illetve a Kazincbarcika csapatának kölcsönadja a játékost, annak érdekében, hogy több játékpercet tölthessen a pályán fejlődése érdekében.

Július 03.:

HIVATALOS: Érkezik Szabó Bence

Tovább pörög a piac Diósgyőrben, a mai napon megtörtént a hivatalos bejelentés, a kölcsönjáték után végleg sikerült idecsábítani a fiatal fehérvári játékost. A tavalyi évben megbízható teljesítményt nyújtó focista így idéntől, mint a DVTK játékosa viseli a klub színeit.

Július 02.:

Eldőlt, hogy a próbajátékon szereplő két játékos nem lesz a DVTK játékosa egyenlőre, így Galambos és Jebari is utazhat vissza a jelenlegi csapatához.

Július 02.:

HIVATALOS: Érkezik Prosser Dániel

Az itt eltöltött tavaszi szezon elég volt Daninak a bizonyításra, a vezetőség úgy gondolta, hogy csinál is valamit, így a tárgyalások eredményre vezettek a PAFC csapatával. A kölcsönjáték után végleg sikerült megszerezni a támadót.

Július 01.:

HIVATALOS: Vernes Richárd távozik

Korábban már nyilvánvalóvá vált, hogy a támadó távozik a csapattól, annak ellenére, hogy élő szerződéssel rendelkezett. A mai napon megtörtént a közös megegyezéssel való szerződésbontás, így hivatalos, hogy a házi társgólkirályunk elhagyja a csapatot.

Július 01.:

HIVATALOS: Érkezik Joachim Adukor

A játékos a felkészülés kezdetén megjelent a Diósgyőr edzésein, akkor az a tájékoztatás érkezett a szurkolók felé, hogy már van előszerződése és csupán a papírok aláírása hiányzik az orvosi vizsgálatokat követően. Mivel úgy tűnik, hogy minden zökkenőmentesen zajlott, így erre a mai napon sor került.

Június 29.:

Azzal, hogy Danilovic Diósgyőrbe szerződött, azonnal megindultak a pletykák, miszerint Antal Botond távozhat a csapattól. A lehetséges következő állomáshelyét ugyan még sehol sem vetették fel, azonban kétséges, hogy akar-e küzdeni azért, hogy első számú hálóőrként számoljanak vele.
UPDATE: Lapértesülések szerint közölték a hálóőrrel, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhat a csapattól, nem gördítenek akadályt a távozása elé.

Június 29.:

Vernes Richárd távozását kezdték pedzegetni az internetes hírportálok, ami azért is meglepő, mert Vernes nem szerepelt rosszul a tavalyi idényben, ennek ellenére arról hallani, hogy nem számol vele a szakmai stáb, pedig élő szerződése van a klubnál.
Update: Vernes az instagram fiókján keresztül már elbúcsúzott a szurkolóktól, hivatalos bejelentés még nem történt.

Június 29.:

HIVATALOS: Érkezik Branislav Danilovic

Hivatalosan is megerősítést nyertek a pletykák, a DVTK egy rutinos kapussal erősítette meg keretét. A korábban a Debrecenben és a Videotonban is szereplő hálóőr jelentős előrelépés lehet a jelenlegi kapuvédők mellett.

Június 24.:

Próbajátékon szerepel ISMÉT Jebari Soufiane, akit már tavaly tesztelt a stáb, viszont nem mutatott fel eleget a támadó, hogy leigazolja a csapat. Idén újra nekirugaszkodik a feladatnak, meglátjuk, hogy sikerül-e neki.

Június 24.:

A csapat elkezdte a felkészülést, melyet a hivatalos oldal egy cikkel meg is erősített. Ebben rögtön az új arcokról írnak, akik közül az egyik Joachim Adukor. A fiatal játékossal már előszerzősése is van a klubnak, napokon belül bejelenthetik a védekező középpályás érkezését.

Június 20.:

Az internet az a hely, ahol a falnak is füle van. Egy ilyen fül hallhatta meg a pletykát, mely szerint Florent Hasani iránt mutatkozik némi érdeklődés, mi több, már az is kérdéses, hogy a játékos visszatér-e a felkészülésre a Diósgyőrhöz. (válogatott szereplése miatt plusz pihenőt kapott)

Június 20.:

A mai napon kezdődő felkészülés nyitóepizódja egy sajtótájékoztató volt, ahol Tajti József és Fernando várták a kérdéseket. Ezek között szerepelt a kölcsönjátékosok helyzete is. A sportigazgató elmondta, hogy igyekeznek megtenni mindent, hogy Prosser és Szabó a Diósgyőr játékosaivá váljanak a kölcsönszerződés után.

Június 20.:

Amellett, hogy az interneten pletykaként megjelent egy hír, miszerint Galambos Ádámot kiszemelte a Diósgyőr, a játékos állítólag máris próbajátékra jelentkezett a csapatnál. Nem hallottál még Ádámról? Megnyugtatunk,mi sem. A 26 éves játékos a másodosztályú Csákvár játékosa, szélső védőként számítottak rá eddig, már amikor egyáltalán szóhoz jutott, ugyanis 17 meccsen kapott lehetőséget a középmezőnyben végzett csapatánál.

Június 20.:

HIVATALOS: Érkezik Vági András

A korábban már Diósgyőrben megforduló védő újra felölti magára a DVTK címeres mezét, miután a tavalyi évadban még a gyengécske Paks színeiben sem tudott alapember lenni, így a váltás mellett döntve újból minket “boldogít” a játékos, aki annak idején, amikor még Debrecenben játszottuk a meccseinek a stadion építése miatt, még nagyon vidáman mutogatott a diósgyőri szurkolóknak.

Június 20.:

HIVATALOS: Forgács Dávid távozik

A hosszú ideje a pályán nem látott játékos szerződése a hónap végével lejár, a felek pedig úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a kontraktust. A fiatal védő így távozik Diósgyőrből.

Június 7.:

Alig telt el egy nap, hogy a klub bejelentette Rados elengedését (akinek meg is van az új csapata: Vasas), rögtön megjelent egy internetes hír. A cikk leírása szerint a 30 éves hálóőr, Branislav Danilovic tart Miskolcra, állítólag már a megegyezés is közel van a felek között, hogy a hálóőr itt folytassa pályafutását. A szerb a Puskás Akadémia csapatától érkezhet.

Június 6.:

HIVATALOS: Ivan Rados távozik

A hivatalos bejelentés előtti estén a szurkolók már olvashatták a kapus közösségi médiában megjelent búcsúzását, így nem ért senkit meglepetés a ma reggeli hivatalos megerősítéssel. A hálóőr június végén lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub, ezzel eldőlt, hogy vége a közös munkának. Ivan 10 évet töltött el Miskolcon egy kisebb kitérővel, a klub történelmébe írva magát. A 35 esztendős játékos még nem szeretne visszavonulni, de megígérte, hogy visszatér Miskolcra.
További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Június 5.:

HIVATALOS: Érkezik Haris Tabakovic

Annak ellenére, hogy az átigazolási ablak hivatalosan csak később nyílik, a DVTK háza táján zajlik az élet. A klub a hivatalos csatornáján jelentette be, hogy sikerült megszerezni a Debrecen játékosát, akinek a szerződése lejáró-félben volt, így ingyen igazolhatóként választotta új állomáshelyének Miskolcot Haris Tabakovic. A gólerős támadóval tovább bővülnek a lehetőségek a csapat összeállítását tekintve, most már kijelenthető, hogy támadóink között harc lesz végre a csapatba kerülésért.

Június 3.:

Újabb híresztelést olvashattak a szurkolók az online médiában, azonban most nem a távozó, hanem az érkező oldalon láthattuk az újdonságot. A Honvéd csapatában szerepelt ebben a szezonban a 32 éves Danilo, akinek érkezését kezdték el csiripelni a madarak. A brazil játékos erre nem reagált, ami érthető is, de a csapatra ráférne egy támadó, aki érzi a kaput. (Igaz, hogy a védelem sokkal gyengébbnek tűnik, de egy jó csatárra mindig szükség van.)

Május 22.:

Az interneten elkezdett keringeni egy hír, miszerint a Diósgyőr 35 éves kapusa, Ivan Rados nyáron elhagyhatja a klubot. A beszámolók szerint a kapus szerződése nyáron lejár, melyet a DVTK nem kíván meghosszabbítani.

Május 21.:

HIVATALOS: Korbély Kristóf profi szerződést kapott

A csapat vezetőségét a tavaszi szezonban bemutatkozó Korbély Kristóf játékával meggyőzve érdemelte ki, hogy a csapat utánpótlásából felkerülve profi szerződést tegyenek elé. A fiatal játékos így hivatalosan is a Diósgyőr első csapatának tagjává válhatott.

Május 21.:

HIVATALOS: Tomislav Mazalovic távozik

A mai napon jelent meg a hír, miszerint a szezon folyamán alig játszó, tavaly nyáron igazolt Mazalovic a szerződésbontás sorsára jutott. A horvát középpályás további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Május 20.:

HIVATALOS: Érkezik Zsolnai Richárd

A dvtk.eu tájékoztatása szerint a júniusban nyíló átigazolási időszakban a csapat első igazolása a Vác együttesétől érkezik, mindössze a papírmunkát kell már akkor csak elintézi.

Május 20.:

Ugyan még meg sem kezdődött az átigazolási időszak, rögtön felröppent egy hír, miszerint csapatunk érdeklődik a Kisvárda együttesében vezéregyéniséggé avanzsálódott Sassá iránt. Az interneten keringő pletyka megalapozottsága nem nyert még megerősítést.

 

Hozzászólások