Itt vagy most

Támogass minket!

Száz százalék függetlenség
Az 1910.hu portált azért hoztuk létre, hogy diósgyőri szurkolóként minden befolyástól mentesen, száz százalékos függetlenségben fogalmazhassuk meg gondolatainkat kedvenc klubunk, a DVTK életéről, meccseiről, sportolóiról, drukkereiről. 2015-ös indulásunktól fogva soha nem befolyásolt minket politikai párt, klub, gazdasági hatalom, sőt még szurkolói csoporthoz sem tartozunk, egyszerű Diósgyőr-drukkerek vagyunk.

Miért dolgozunk?
Mindannyian keményen tanulunk, melózunk saját területünkön: van közöttünk jogász, informatikus, gimnazista, kommunikációs szakember és mérnök, többségében pályánk elején járunk. Világnézeti meggyőződésünk sem ugyanaz, mégis egyetértésben dolgozunk, mert összeköt minket a Diósgyőr feltétel nélküli szeretete. Cikkeinket, riportjainkat lelkesedésből, örömből, saját szabadidőnkből, és saját pénzünkből készítjük.

Honnan hová?
Az évek alatt egyre bővültünk, egyre több tudósítást, beharangozót állítunk össze. Ma már nemcsak a diósgyőri labdarúgásról, hanem a jégkorongról, és a kosárlabdáról is beszámolunk. Az 1910.hu fejlődésének köszönhetően az írások mellett tippjátékot szervezünk, igényes videókat, fényképeket készítünk a szurkolói életről. Facebook-oldalt, Facebook-csoportot, Youtube-csatornát, Instagram oldalt üzemeltetünk. 2019 nyarán elindítottuk az 1910.hu podcastját, ami egy hetente jelentkező „rádiós beszélgetős” műsor az interneten, és a Yotube-on, a Spotify-on, valamint a SondCloudon hallható.

Újabb mérföldkő – támogatást kérünk
2019 augusztusára elérkeztünk oda, hogy a diósgyőri érzelmű emberekhez fordulunk, hiszen az említett függetlenségi modell már csak közös erővel, támogatással tartható fenn.

Ha szereted az 1910.hu-t, kérjük, segítsd a munkánkat! Mi teljesen ingyen, önkéntesként dolgozunk, azonban a webes tárhelyek fenntartása, és a munkánkhoz szükséges eszközök sok pénzbe kerülnek. Ha Te is értékesnek tartod az 1910.hu tevékenységét, kérjük támogass minket!

Kedves Szurkolótársunk! Köszönjük, hogy látogatod az 1910.hu oldalt. Kérjük, állj mellénk és légy akár egyszeri, akár rendszeres támogatónk! Együtt még jobbak lehetünk. Adni jó! Ezt minden egyes alkalommal megtapasztaljuk, amikor a cikkeket, a filmeket, a podcastokat készítjük nektek. Tapasztald meg te is, milyen önzetlenül adni! Tudjuk, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy nagyobb összeget adakozzanak, mi hálásak vagyunk egy-két sör áráért is.

Az 1910.hu minden felületen Neked szól! Tarts velünk!

A támogatáshoz kattints a lenti gombra.

Köszönjük a támogatást.

Hajrá Diósgyőr!

Az 1910.hu szerkesztői:
Bak Norbert
Balla Olivér
Fekete Zsuzsa
Dr. Imre Róbert
Lévai Péter
Nagy Attila Tamás
Nagy Tamás

Hozzászólások